Šta je novo?

BioShock Infinite !!

Bob Marli

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.09.2009
Poena
349
Novi Bioshock, smesten na nebo ?! Jos jedna suludo dobra ideja!! :banana::party:
Jedva cekam, obozavam prva 2 dela!
Izlazi 2012 !

605051_20100812_790screen001.jpg

605051_20100810_790screen003.jpg

605051_20100812_790screen002.jpg

605051_20100812_790screen005.jpg

605051_20100812_790screen010.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam da li su Bioshock naslov zalepili samo zbog brenda ili misle da nekako ovo vezu sa Bioshockom (a koliko sam procitao iz intervjua, to se nece desiti), ali ovo je jedna od retkih igara za koju jedva cekam da se pojavi. :)

Imace veze sa Bioshockom sa nacinom izvodjenja sigurno. Nece mozda biti ADAM, ali bice nesto na taj fazon.
Imaju dosta vremena da naprave vanserijko igracko iskustvo.

Inace sad sam saznao da na igri radi Ken Levine, valjda je on taj genije iz Bioshock 1
http://en.wikipedia.org/wiki/Ken_Levine

Poslednja izmena:
Pa da, ja sam bas cekao da vidim na cemu Irrational radi ako nisu radili Bioshock 2. Deluje interesantno za sad.

Au bruka !! Jedva cekam igru, osecam da ce biti totalno ludih scena. Reci koji trip igranje u vazduhu!
Ceo grad u vazduhu, genijalno, skroz drugacije od svega do sad!

Poshto me je prvi Bioshock odushevio( imam i drugi dio, ali ga josh nisam igrao ), jasno je da sam veoma zadovoljan ovom najavom.:wave:Nebo umjesto dna mora bi moglo biti josh atraktivnija lokacija za igru.

Poslednja izmena:
Hm, samo da ne bude "bioshock na nebu", ali unapredjenja igracke mehanike i dizajna nivoa koji ce biti mnogo otvoreniji, obecavaju... Iako nemam nista protiv genijalnih atmosfericnih koridor shootera. Steta ipak sto se nisu odlucili za nastavak System Shocka.

U svakom slucaju 2012 je prilicno daleko. Sto je i dobro, s obzirom da je tada kraj sveta po majanskom prorocanstvu. :)

stvarno nerviraju. najdalje sto razmisljam je sta ce imati da se igra pocetkom sledece godine.

Aj tisina, da vam ne posaljem don Clementea :)

Back to topic. Ovo stvarno izgleda fascinantno. Sama ideja je veoma originalna, ali da li sam nesto propustio - kakve ovo veze ima sa Bioshock-om, pa da koristi to ime?

Vjerovatno ce sam gameplay biti dosta slichan Bioshock naslovima, a i na jednoj od slika koje je Marli postavio vidi se velika ruka koja grabi djevojku (neka nebeska verzija Velikog Tatice)....
Uostalom Square-Enix lijepi FF etiketu na igre koje nemaju veze sa onim shto su nekada predstavljali Final Fantasy naslovi, pa to mogu i ostali, da se unaprijed privuche pazhnja korishcenjem poznatog imena.

Poslednja izmena:
Sve u svemu ovo vredi sacekati definitivno...

U poslednjem IW-u su dosta pricali o igri.
Sve sto sam do sada cuo mi se svidja :).

Bice ovo mnogo jaka igra, kao Bioshock 1 u svoje vreme.

[YOUTUBE]ujfpFU-5q-I[/YOUTUBE]

'bes grafiku, vidi koje akcione scene, ko jbni Batman. :)
Jedva cekam ovu igru!

Trejler od 35 sekundi je tebi pun akcije :) ?Duze je padao kroz ono staklo nego sto sam video akciju u igri, jedino je nekog lika roknuo puskom i nista vise.

Auu, kakav ludacki koncept :) Sta je to sa Ken Levinom i njegovim cudnim svetovima iz Bioshock-a.
Ovo podseca na prvu igru ali opet istovremeno deluje i dosta sveze.

Ima isti taj bioshock'ov smek.Sjajno ali ko ce docekati datum izlaska.

Ima isti taj bioshock'ov smek.Sjajno ali ko ce docekati datum izlaska.

Samo nek rade lepo i lagano.
I Starcraft 2 smo cekali 4,5 god (govorim o vremenu produkcije) pa igra yebe mamu svim drugim RTS igrama, GOTY sto se mene tice 1000000%. :-devil-:

Cudo da nisi spomenuo CoH, Civ, ali Starcraft 2 je pravi old school RTS, zacinjen mnogo dobrim forama u SP-u delu, imas osecaj kao da gledas film.
CoH je genijalna igra, ali ovo ima tako dobar smek. Blizzard je mama!

Inace ovaj Bioshock izgleda :zgran::zgran:, jedva cekam

Vrh Dno