Šta je novo?

Bioshock Infinite

Jap,kada sam kliknuo da te citiram isto stoji zajedno u citatu...

presao upravo...osecaj odusevljenosti napriblizniji prelazenju HL2 pre osam godina...toliko od mene

Priča je remek delo. Mindfuck u pravom smislu reči.

Evo jedne jednostavne skice koja ukratko objašnjava radnju u igri.

xmuaykj.jpg

A postoji jos jedan detaljcic...

Posto je portal otkinuo Elizabetin prst, ona je dobila tu moc da ih kontrolise. Inace nisam provalio koji su inicijali urezani na Bukerovoj ruci.

Mislim da ti inicijali ukazuju na:

Anna DeWitt

Poslednja izmena:
Kakav kraj igre... mindfu*k! Zaista remek delo od igre, odusevljen sam.

Drzis tu tipku gde menjas malo duze pa ti ispadne meni da biras koje ces dve da izaberes da ti budu glavne...

Dobra igra, samo VRAM mi je u 99% igrice zauzet 100%:S:

Kako uopšte gledate zauzeće VRAM-a?

Ja preko MSI Afterburnera...

Ljudi kada ova igra pocinje da bude zanimljiva ponovo?
Treba da vratim onom Kinezu masine za pravljenje oruzja, i totalno sam se smorio... Kako ubijate one handyman-e? Bajica, totalno, pojede oko 8 rpg granata... Ispucam sve u njega i jedva ga ubijem...
Citam ovde komentare i kolko vidim svi su pozitivni a meni je igra onako... meh kategorija...

^Pa i Bioshock se mnogima nije svideo. Npr nije ni mom kumu, ni najboljem drugu

Evo i ja upravo završih igru i iskreno nisam oduševljen. Priča je odlična, ali ima mnogo sitnih detalja koji mi smetaju oko izvedbe same igre. Npr. ponavljaju (recikliraju) određene zone više puta kao da ih je mrzelo da naprave još par zona... Sve u svemu 7/10, čak mi se i ovaj "Uncharted:-> Tomb Raider" više dopao. Od igara koje sam odigrao u poslednje vreme ubedljivo najviše mi se dopao "Mark of Ninja".

Pa prvi Bioshock je neverovatno dobar,nesto drugacije od tadasnjih igara...A dok ovaj,onako,prosek "meh kategorija", sto rece neko iznad.Ni meni nije jasno zasto toliko odusevljenja.

Sta znam igra je skorz pristojna graficki nije nista spec ali sta je tu je sve u svemu ok zabava..

Ima li još neko problem sa sensitivitijem u igri? Kada ga postavim na minimum, previše je spor nišan, a prvi korak u desno, previše brz.

Meni je zamerka mali broj modela likova. Takodje sam jedva namestio mouse sensitivity kako mi odgovara. I da,^^^ obavezno to iskljuci

Ljudi kada ova igra pocinje da bude zanimljiva ponovo?

Citam ovde komentare i kolko vidim svi su pozitivni a meni je igra onako... meh kategorija...

Evo i ja upravo završih igru i iskreno nisam oduševljen. Priča je odlična, ali ima mnogo sitnih detalja koji mi smetaju oko izvedbe same igre. Npr. ponavljaju (recikliraju) određene zone više puta kao da ih je mrzelo da naprave još par zona... Sve u svemu 7/10, čak mi se i ovaj "Uncharted:-> Tomb Raider" više dopao. Od igara koje sam odigrao u poslednje vreme ubedljivo najviše mi se dopao "Mark of Ninja".

Pa prvi Bioshock je neverovatno dobar,nesto drugacije od tadasnjih igara...A dok ovaj,onako,prosek "meh kategorija", sto rece neko iznad.Ni meni nije jasno zasto toliko odusevljenja.

Heh, ja dolazim i razmišljam se da li je moguće da ću biti jedini koji se neće složiti sa ogromnim pohvalama, i malo mi je olakšanje kada vidim da nisam jedini :)

Iskreno, meni ovo deluje kao dumbed-down Bioshock. Ne znam, ajde da progutamo onaj podvodni grad i sve, ali nebeski grad 1912 koji je pravljen 85 godina, prepun rasista, sa štoljpijima i magijama koje se piju pomoću tonika, te priča koja je užasno opterećena religijskim bulšitom (samim tim, sjajno primljena od strane Amera :D ), meni je to sve - meh.

Osećam se kao da igram neki fps iz 1999. godine, sa gomilom čudnih neprijatelja, bez neke ozbiljne naracije (meni audiologovi to nisu). Plus, ne razumem zašto su za ime sveta stavili potrebu da svaki čas prikupljaš neke sitne gluposti, svo vreme bauljam svuda i držim F taster. Šta, kao tako te podstiču da obiđeš svaki kutak igre? Kako da ne, tako podstiču da ti se smuči pa zabatališ. I sve onako opterećeno teškim, odurnim blumom koji bude dopadljiv u prvih 5% igre, ali posle užasno smeta, sa sve objektima koji svetlucaju da bi se pokupili.

Da, posle na kraju bude sve sumanuto i ponekome i fascinantno, ali opet, ovo je meni jedna od onih igara gde ti je zanimljivo u prvih 10% i zadnjih 10% a ono između je težak grind tokom koga možeš u bilo kom trentku da ostaviš igru. Totalno neizazovno, napucavanje je žalosno (jel još neko ima osećaj da su hitboxevi jedno 50-100% veći od neprijatelja?), a atmosfera usiljena i neuverljiva. Da su stavili da je ovo grad budućnosti u npr. 2112. pa još i da im čovek poveruje. Ali onda verovatno nije moglo biti asociranja na staaaaara dobra vremena religijski posvećenih skrušenika. Pa onda ono letenje kroz vazduh između zona sa "namagnetisanom kukom" - oh, give me a break ffs.

Da ne ispadne da samo pljujem, ne kažem ja da ovo nema nikakvu atmosferu, da nije zanimljivo, da nije vredno prelaska...Samo, nikako mi ne leži sa tolikim hype-om. Što reče Dimco, mnogo bolje mi je legao Tomb Raider, kojim isto tako nisam naročito oduševljen. Ovo je toliko blesavo da postaje vrlo odbojno. Čist prosek kroz 80 i više odsto trajanja igre. Odigrah je zbog tolikog hajpa da bih video šta je to toliko fascinantno, i iskreno, sada mi je žao (vremena). Da nisam čitao forum, verovatno bih odustao na nekih 30-ak %...

Opet kažem, takvi su moji utisci...86 ljudi, 37 ćudi.

Poslednja izmena:
Kakvo remek-delo od price...Prvi put posle dosta godina sam ostao bez daha na kraju igre..
Inace,slazem se sa kritikama gameplay-a i nekih dizajnerskih odluka..Igra nije savrsena,ali prica je dovoljna da igra udje u moj panteon vrhunskih igara..

Prvi deo me je vise odusevio! I ovaj je extra al prvi...
"Would you kindly?"

Igra krashuje kod onog popa na pocetku ... dx11 device remooved , bla bla , drajver se rikaverovao ...svaki put tacno na istom mjestu ...

Vrh Dno