Šta je novo?

Bios za leadtek ti4200

• Začetnik teme Začetnik teme Rio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rio

Čuven
Učlanjen(a)
03.03.2005
Poena
695
Evo ja bas resio iz znatizelje da menjam bios na svojoj kartici (winfast a250le VIVO, 4x agp), pa me zanima odakle bih to mogao da skinem i da li bih time nesto postigao? Napominjem da ovo jos nikada nisam radio, i da bi bio pozeljan i neki link sa uputstvom!
Sadasnji bios je 4.25.00.30

Nista time ne bi postigao...

p.s. Bolje pokloni nekome tu kartu ako ti je visak, nego da je "sredis"... 😉

lupaj search na forumu i nacices sve sto ti treba...

@Delija
Ma nije visak naravno, samo sam radoznao!
inace nisam ni mislio da bih dobio nesto bitno u smislu performansi, vec mislim na neke "sitnice" u vidu kompatibilnosti sa novijim drajverima. npr. primetio sam da se ventilator na grafickoj ne ukljucuje kada "probudim" komp iz hibernacije (ponekad je cak stajao i po izlasku iz igara) sa 66.93 drajverima, pa zato koristim 44.03, gde vent. radi normalno. Ovo mi naravno i nije extra bitno, ali me zivo zanima da li bi ventilator normalno radio sa 66.93, posle promene biosa

@Mali HoBiT
koristio sam search, ali nisam bas imao srece (nasao sam samo nesto o menjanju biosa na abit ti4200), pa sam se nadao da ce neko da mi olaksa posao, i usput kaze nesto o tome.....sta se popravlja menjanjem biosa, ako se uopste popravlja, itd.
poz

2112 je napisao(la):
@Delija
Ma nije visak naravno, samo sam radoznao!
inace nisam ni mislio da bih dobio nesto bitno u smislu performansi, vec mislim na neke "sitnice" u vidu kompatibilnosti sa novijim drajverima. npr. primetio sam da se ventilator na grafickoj ne ukljucuje kada "probudim" komp iz hibernacije (ponekad je cak stajao i po izlasku iz igara) sa 66.93 drajverima, pa zato koristim 44.03, gde vent. radi normalno. Ovo mi naravno i nije extra bitno, ali me zivo zanima da li bi ventilator normalno radio sa 66.93, posle promene biosa

@Mali HoBiT
koristio sam search, ali nisam bas imao srece (nasao sam samo nesto o menjanju biosa na abit ti4200), pa sam se nadao da ce neko da mi olaksa posao, i usput kaze nesto o tome.....sta se popravlja menjanjem biosa, ako se uopste popravlja, itd.
poz

Pa vec ti je Delija odgovorio da menjanjem biosa ne dobijas nistha. Tvoja kartica je DX8 i samo to radi. Tebi uopste ne trebaju drajveri pocev od 6XX pa nadalje jer se odnose na DX9 koju tvoja i ne podrzava.

Ne kazem da je losa cak dobra za igranje svih igrica ali sa ogranicenjima koje ima. Tehnoloski je zastarela. Ja sam imao Leadtek Ti4200 TDH VIVO na defaultu 250/513. Mozes i ti da je malko OC a najbolji drajveri za nju su 53.03 za brzinu a 56.72 ispravlja neke bagove u pojedinim igrama tipa generali itd.

Dakle zaboravi menjanje biosa i drajvere za NV6600 i NV 6800 jer su pisani za njih i sve manje su kompatibilni sa starijim NV karticama.

POZ

Nazad
Vrh Dno