nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
Hteo sam da reinstaliram windows sa win8 na Win7, ali nikako nisam uspeo da udjem u Bios da promenim boot na usb i da instaliram win, nikako, ni f2 ni f8 ni f12 ni delete, nista nije htelo da me uvede u bios. Probao sam i bateriju da izvadim i drzim power dugime 30 sekundi pa onda da probam sa f2, f12 del ali nista, nece u bios pa nece, kada sam reinstalirao taj win 8 jednom prilikom uspeo sam da udjem u bios iz windowsa, ima da se udje u recovery and backup i da se udje u uefi bios, ali sada tu opciju nisam imao jer sam izgleda prebacio na obican bios pa tu opciju vise nemam. Odlucim da updateujem bios sa nadom da cu moci da udjem u njega i kada sam to uradio dobio sam poruku
"default boot device missing or boot falied, insert recovery media and hit any key te select boot manager to choose a new boot device or to boot recovery media" i to je to, ne mogu i dalje u bios a ne mogu da napravim Win8 recovery jer nemam instaliran win8 nigde a jedino tako izgleda moze da se napravi taj recovery media.
Poludeo sam, pomoc.
"default boot device missing or boot falied, insert recovery media and hit any key te select boot manager to choose a new boot device or to boot recovery media" i to je to, ne mogu i dalje u bios a ne mogu da napravim Win8 recovery jer nemam instaliran win8 nigde a jedino tako izgleda moze da se napravi taj recovery media.
Poludeo sam, pomoc.
Poslednja izmena: