Šta je novo?

BIOS na Sapphire 5850

• Začetnik teme Začetnik teme vane34
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vane34

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2011
Poena
320
Ako ima neki ko moze da mi da neki savet sta da radim flešovao sam bios sapphire 5850 a posle restarta neče da mi da sliku na ekrana isto ko da je ugašen i sad nemogu da vratim stari bios:wall:

dobri ljudi pomagajte ne znam šta da radim više

Ako ima neki ko moze da mi da neki savet sta da radim flešovao sam bios sapphire 5850 a posle restarta neče da mi da sliku na ekrana isto ko da je ugašen i sad nemogu da vratim stari bios:wall:

dobri ljudi pomagajte ne znam šta da radim više

Pa mogu ti reci da si u problemu,i da ce ti trebati jos jedna pci exspress kartica,da probudis tvoju,ali za postupak ne pitaj,javice ti se ovde neko sigurno ko zna sta treba da uradis...

Poslednja izmena:
izvinite za dupli post ali samo u kratkim crtima objasnicu kako sam sredio problem
stavio sam staru 4670 u prvi slot a ova druga je bila dole u biosu sam namestio na X8 oba slota i kabel iz monitora sam spojio na 4670.U windowsu sam spremio originalni bios sa kartice koji sam kopirao za svaki slucaj i stavio sam ga na flesha i to je sve sama procedura je mnogo brza ali nisam pogodio pravi bios pa sam se vratio na ovaj stari

izvinite za dupli post ali samo u kratkim crtima objasnicu kako sam sredio problem
stavio sam staru 4670 u prvi slot a ova druga je bila dole u biosu sam namestio na X8 oba slota i kabel iz monitora sam spojio na 4670.U windowsu sam spremio originalni bios sa kartice koji sam kopirao za svaki slucaj i stavio sam ga na flesha i to je sve sama procedura je mnogo brza ali nisam pogodio pravi bios pa sam se vratio na ovaj stari

Eto super da si to resio...Ja sam isto fleshovao bios na mojoj bivsoj gtx460,ali sam dobro prosao,dobro je sto moze da se povrati bios ako nesto podje po zlu..i ja sam se cimao jako da ne prodjem ko ti..

Nazad
Vrh Dno