obi_van
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.02.2005
- Poena
- 650
U trenutku dokolice izmedju dva fudbalska meca, dok sam bio na netu resio sam da pokrenem live update za moju GIGABYTE X800GTO karticu. Programcic koji je uredno dosao uz karticu je isto tako uredno uspostavio vezu sa njihovim serverom i prijavio novi BIOS za moju karticu, a ja ko muva bez glave odmah klik na "update". Sve se to kao i ranije na ATI kartama zavrsi jako brzo i ja jos kojih pola sata radim na masini, ali nakon restarta nista, nece da se startuje masina.! E sad, imam MSI K8N Neo3 i ona kao sto znate ima PCI-e i AGR slot ubacio sam staru 9200 i prijavio mi da je overklokovanje lose proslo da li hocu da ucitam defaltne vrednosti, bla, bla...ubacim ja i ovu PCI-e X800GTO a u device menager-e je cita kao x800 mobiliti radeon??!! Necu da komentarisem njihov ***** sto distribuiraju pogresan BIOS za pogresne kartice nego da pitam (konacno) sledece...imao sam i PCI karticu staru ali mi je riknula, pa me zanima da li mogu uz pomoc ove AGP da vrnem stari BIOS. Probao sam juce stavim u BIOS-u da mi je PCI primarna a ne AGP, ali on stalno puca da fleshuje ovu 9200?...ako me je neko skontao neka posalje neki konkretan odgovor, hvala u napred :crash: