Evo par screenova
Igra ide ko podmazana na 4870, E7400 i 4 giga rama (nista nije klokovano).
Igra je zabavna. Treba malo navikavanja na swing mehaniku igre ali cim se ovlada time onda dolazi do prave zabave. Nije nesto preterano komplikovano kaciti se i ljuljati na raznoraznim predmetima ali za dobar zamah treba malo ljuljati napred nazad pa znati kad je pravi trenutak za odlepljivanje i kacenje na sledecu banderu.
Na pocetku nisu otkljucani komplikovaniji potezi tako da se mora oslanjati na oruzje protiv protivnika. Napucavanja su solidno odradjena, cak moze da se prebaci i u "behind the should" kameru ali nema to neke ogromne taktike jer obicni neprijatelji padaju posle 2 metka.
Jedini problem je to sto igra neobjasnjava dobro kojim putem treba ici. Moze se lako desiti da se upadne u deo koji je prepun radijacije i poginuti. Jeste, daje igra waypointe ali je grad uradjen tako da izgleda da ima vise puteva dok ustvari samo jedan vodi do trazene lokacije.
Grafika je korektna. Nece osvojiti nikakve nagrade ali daje odlican osecaj grada razorenog nuklearnom bombom, punog radijacije i razorenih zgrada. Radijacije se javlja u obliku plave magle. Na svakom koraku mogu se videti razorene zeleznicke linije, autobosui zaglavljeni u zgradama, zgrade koja samo ste se ne raspadnu u hiljadu delica itd... Sto se tice samih likova, lepo su modelovani i animirani, cak bih rekao da je nivo detalja na njima iznad proseka.
Glasovna gluma je ok, ali ima tu previse holivudske melodrame. Glavni lik, Spencer, psuje kad kod nadje dobru priliku a ostatak ekipe se pravi da su najvece baje na svetu sve u komplet sa "tough guy" glasovima. Muzika mi se svidja. U igri ima obrada muzike iz starog Bionic Commanda (NES verzija) i odlicno se uklapa u atmosferu igre.
Prica je, do dela do kog sam ja stigao, klasicna dobar protiv zlog pricica, ali videcemo da li ce biti nekog tvista u sredini.
Sve u svemu, kao sto sam rekao na pocetku, igra je zabavna. Ima svojih mana, ali koja igra nema? Posto skoro niko ne kupuje originale u Srbiji, cak i ako vam se ne svidja, ne mozete da kazete da ste bacili pare. Nadjite nesto pozitivno u njoj i uzivajte

arty: