Šta je novo?

Bilo koji DVD-ROM sem LG ?

Borko

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2001
Poena
630
Gde sada naci bilo koji DVD-ROM sem LG-a ? (Mission impossible).

sta fali LG-u?

Pa neki kazu i da je Asus-ov OK, ne pljuju ga, ali kazu da je LG bolji.

Da stvarno shta fali LG-u??Ja sam planirao da za Novu chastim sebe jednim LG dvd romom pa ono ako je njesra da odustajem odma...

Ma nista mu ne fali, nego neko jednostavno ne voli LG kao firmu. Vecina se vodi po cinjenici da su nekada imali shit uredjaje. Sada su OK, mada ne verujem da su bolji od Asus-a posto je u njemu ipak Pioneer. Doduse, nisam nikada video Asus-a na delu.

Poslednja izmena:
Ja imam combo LG vec vise od godinu dana i prezadovoljan sam :)

Borko je napisao(la):
Adresa: Medak, Brace Simic 23a, telefon: 347-0511
Imas ASUS za 2000 dinara...
Pazario sam pre 10-ak dana i radi Extra!

Cekaj, jel u svakom Asusovom optickom drajvu Pioneer, ili samo u DVD citacima/rezacima poslednjih meseci?

Ja imam trenutno dva LG-a u kompu (CDRW i DVDRW) i oba rade ko sat!

Borko je napisao(la):
Gigabyte, Plextor...

Ma ok je Asus. Ja imam e616p i odlicno radi i do sada nisam imao nikakvih problema...Cak je pre neki dan bez problema iscitao disk koji ni ortakov pionir 108 nije hteo da iscita :D

Asus ima tri verzije, o cemu je na forumu vec bilo reci. Dve su BTC a jedna je Pioneer ako se ne varam. Precesljajte malo Storage sobu.

Ovako.

Masa ljudi je kupilo LG i kada mu "rikne" posle 1.000.000. narezanih diskova, onda krene prica da je sra*e. Pa kako i ne bi riknuo posle toliko rada??? :mad:

OK, ako bas neces LG, moj ti je predlog da odes u Imtel ili u Desk

Ovaj moj Asus E616P1 radi odlicno... mislim da je uzet u Imtelu, nisam ga ja kupovao :)

decos je napisao(la):
Ovako.

Masa ljudi je kupilo LG i kada mu "rikne" posle 1.000.000. narezanih diskova, onda krene prica da je sra*e. Pa kako i ne bi riknuo posle toliko rada??? :mad:

Ja sam cini mi se trazio DVD-ROM. Za rezanje imam druge stvari.

Slayer je napisao(la):
OK, ako bas neces LG, moj ti je predlog da odes u Imtel ili u Desk

A sta tamo nude ?
Da objasnim zasto necu LG. Zato sto na poslu imam njihov CD citac koji je ocajan, slabo cita, a zuji kao turbina.

Meni treba DVD-ROM znaci samo citac za drugu masinu. Na ovoj je stari Pioneer 105s a jos nisam video DVD ili CD koji on nije procitao. Zato bih najvise voleo Pioneer ali toga izgleda nema nigde.

Borko je napisao(la):
Ja sam cini mi se trazio DVD-ROM. Za rezanje imam druge stvari.

Govorim ti o LG-u uopste zato sto niko ne kaze LG dvd rom je njesra, vec pljuju po svim produktima te firme, a svi znamo da citaci duze traju od rezaca. E sad ako si razumeo, alal vera, ali treba da se cita i izmedju redova, a ne samo da se kritikuje.

Poz

Poslednja izmena:
Moj drug ima LG combo i posle pola godine je prestao dobro da cita diskove bilo koje vrste. Verovatno je u pitanju los primerak.
Ja isto trazim Pioneer DVD-ROM da kupim, i to "slot in" verziju, ali nema nigde. Mozda mozes negde da nadjes Plextor. Ne znam da li se pojavio u Imtel-u. On je takodje prepakovani Pioneer, ali koliko ja znam u 100% slucajeva. I ja cu izgleda na kraju uzeti Plextor-a posto ocigledno nema nista od Pioneer-a. :wall:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno