Šta je novo?

Bilo kakav Internet U Zemunu - Altina

velikizoki

Slavan
Učlanjen(a)
11.04.2008
Poena
319
Znam da je tamo malo tesko naci internet - postoji li ikakva mogucnost za bezicni internet tamo?

Artcom, kbcnet, madnet, maksnet, optikom...precesljaj forum vidi koga pljuju pa pozovi one druge :)

Od kablovskih je tu SBB (ako imaš sreće pa su sproveli kablove po tvojoj ulici), za ostale ne znam.
Za wireless imaš KBCnet i madnet (KBCnet ima bliži AP ali i dosta skupe pakete) - zadnji put sam proveravao u martu ove godine tako da ne znam ima li nekih drugih
ADSL možeš da uzmeš ako si na Zemun Polje, Altina1 ili Zemun telefonskoj centrali - ja sam na ZP i radi odlično.

Od kablovskih je tu SBB (ako imaš sreće pa su sproveli kablove po tvojoj ulici), za ostale ne znam.
Za wireless imaš KBCnet i madnet (KBCnet ima bliži AP ali i dosta skupe pakete) - zadnji put sam proveravao u martu ove godine tako da ne znam ima li nekih drugih
ADSL možeš da uzmeš ako si na Zemun Polje, Altina1 ili Zemun telefonskoj centrali - ja sam na ZP i radi odlično.

Evo sad bas gledam KBCNet cenovnik, 512/256 flat kosta 1250 din. To mu dodje isplativije nego kod telekoma (trenutno). :)

njih najvise pljuju. Oni cini mi se imaju verat net + ne znaju kako da nameste wireless.
Zato je jeftino.

Nije to flat to radi kad radi kad ne radi ne radi a to je svaki 2-gi dan bar u krnjaci je tako.

Vrh Dno