Šta je novo?

BILLIARD simulation!!!

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Koja je ok simulacija bilijara?!?!?!?

znachi.... pozeljno je da ima 8icu, 9tku i snooker, ali nije presudno. Najvaznija je igrivost, kao i realan fizicki model.

Jel probao neko Snooker World Championchip 2005? ili kako se vec zove?!?

probao sam taj,smece tesko,jedino sto sam do sada otkrio da valja je virtual pool 3,nista drugo ne priznajem za bilijar

Cue Club rules.... bez obzira sto nije 3D...

Pa ne kazu billiard :D nego Pool...

Carom3d, www.carom3d.com :) , odlican, ima practice offline, ali je poenta da igras preko neta... totalno zarazno. Bolje ga ne skidaj.

svidja mi se carom3d, ali me zeza sto ne mogu da nadjem gde se podesava proxy u igrici, a ne mogu da verujem da toga nema. A opet, bez proxy-ja ne mogu na net... :(

bzv..... upravo sam procitao da ne podrzava proxy!

Poslednja izmena:
Ja sam skinuo jedan mali DDD Pool koji je napravila firma koja se zove (nećete verovati!) "Paprikari" (izgleda neki Makedonci, uvodni film je sa nekom muzikom koja zvuči kao makedonska). Igra uopšte nije loša (zapravo jedan od najboljih bilijara koje sam video, pritom nije veliki fajl) ali kod mene ima problema sa nekim feleričnim senkama, možda zbog neke nekompatibilnosti sa grafičkom/drajverima.

DDD Pool is a 3D pool game with cutting edge graphics, realistic physics and smooth gameplay that guarantees many hours of fun and pleasure. Master the game in Practice mode, then play 8-ball and 9-ball pool against your friends or a computer opponent, or play against the clock in two challenge modes and enter the hi-score table. Choose between three detailed rooms in which to play.

http://www.reflexive.net/index.php?PAGE=game_detail&search_x=42&search_y=11&AID=164

Poslednja izmena:
ddd pool grafički izgleda lepo, fizika je ok, ali je sistem upravljanja daleko grublji nego na caromu a to je najvažnije za savršen udarac.

ja igram taj DDD POOL, i uopste nije los obzirom da je prvenstveno razbibriga, a ne ozbiljan bilijar (bar ga ja tako shvatam, u skladu sa ostalim igrama REFLEXIVEa).

Samo me zanima,da li ima neki dobar pool sa trick shot-ovima..Secam se,pre desetak godina,bio je jedan takav za SMD2 sistem,i tek sto sam (jedva!) presao svih 15 Stolova,pojavi se 15 NOVIH trikova!??!Au,kako sam se iznervirao :D
Elem,da li ima nesto tako da se nadje?

jox je napisao(la):
ja igram taj DDD POOL, i uopste nije los obzirom da je prvenstveno razbibriga, a ne ozbiljan bilijar (bar ga ja tako shvatam, u skladu sa ostalim igrama REFLEXIVEa).
Koliko sam shvatio, oni uglavnom otkupljuju za male pare igre nezavisnih proizvođača, obezbeđuju distribuciju i ugrađuju se. Mada je 95% njihovih igara istog tipa, nije nezanislivo da prodaju i nešto poput Quake-a ili Flight Simulatora, ako im neko proda to za male pare.

Inače, ja DDD Pool nisam mnogo igrao, baš zbog navedenih problema sa senkom. Moraću da proverim da li sa novim drajverima stvar možda radi.

Jos jedna domaca igra ;)

Prvo, hvala za link! :wave: DDD Pool stvarno fino izgleda i radi, s obzirom na svoju velicinu... Ali ono sto je meni bilo zanimljivo je da su "Paprikari", ocigledno, nase gore list :d Prvo, sto je to jasna asocijacija na jug Srbije (da ne kazem Leskovac :D )... Drugo, imena ljudi koja se dobiju klikom na logo u uvodnom meniju (programming: Dusan Kostic, graphics: Aleksandar Kostic, QA: Petar Pavlovic). A trece, kad odete na njihov sajt (www.paprikari.com), u vrhu je stilizovan srpski seljak sa sajkacom ,) Dakle, mislim da nisu Makedonci :D Interesantno je da najavljuju i novu igru, "Crime Puzzle"... Zivi bili pa videli :)

Nazad
Vrh Dno