Šta je novo?

Bili The Kid.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
uzgred: Bil Gejts je poklonio Svetskoj zdravstvenoj organizaciji 750 miliona $ za vakcinisanje dece u siromasnim zemljama (inace, taj prilog je veci od priloga bilo koje drzave, a predstavlja polovinu sadasnjeg budzeta te "agencije" za vakcinisanje)

i prosle godine je takodje za istu namenu poklonio 750 miliona $

a fondacija Bila i Melani(?) Gejts je u proteklih 4 ili 5 godina dala u humanitarne svrhe oko 4.5 milijardi dolara!

inace, slike jesu smesne! :)

ZoNi je napisao(la):
uzgred: Bil Gejts je poklonio Svetskoj zdravstvenoj organizaciji 750 miliona $ za vakcinisanje dece u siromasnim zemljama (inace, taj prilog je veci od priloga bilo koje drzave, a predstavlja polovinu sadasnjeg budzeta te "agencije" za vakcinisanje)

a fondacija Bila i Melani(?) Gejts je u proteklih 4 ili 5 godina dala u humanitarne svrhe oko 4.5 milijardi dolara!

E ako si im rekao...Neko bar neko lepo da pomene o njemu....

ZoNi je napisao(la):

chini mi se da mu se zena zove Mellisa, nek me ispravi neko ako greshim :)

ZoNi je napisao(la):

inace, slike jesu smesne!:)
Ovo je prvi put da cujem nesto pozitivno o GEJtsu :)
Nego sta je njemu 750 miliona $, to bi bilo kao kad bi ja morao da dajem godisnje 100e :D

Invader je napisao(la):
Nego sta je njemu 750 miliona $, to bi bilo kao kad bi ja morao da dajem godisnje 100e :D

Jes ti siguran da on TO mora da da?

Uh, ono se zovu spameri...
Evo jednog Microsoftovog oglasa iz 77. E ko je onda bio pametan...

p.s. obratite paznju na frizure :D

Prilozi

• WOULD.JPG
    WOULD.JPG
    81.7 KB · Pregleda: 110
Poslednja izmena:
Invader je napisao(la):
a) nije bitno sta je to njemu, nego sta je to svoj deci (u pitanju su bukvalno 100-tine hiljada!) koja ce zahvaljujuci toj donaciji preziveti ili bar imati lakse detinjstvo...

b) da li ti dajes tih 100e godisnje, kad tako kazes? :trust:

Invader je napisao(la):

Ma, to je sve u redu, nego.... Ma, slike su smešne na kub.... To je, jednostavno, bila poenta. Samo i videti nekog kao što je Bili u nekoj od onakvih situacija je prilično neobično i zabavno.

Ma ljudi sta vam je, samo sam hteo da kezem da covek ima toliko para da mu 750 miliona znaci kao meni 100e na godisnjem nivou i nista vise, nisam nigde pominjao da on to mora da daje i da ja dajem neke eure, ako vas bas zanima svaki put kad uplatim kredit dam nekih 30din za decu kojoj je neophodna operacija "Zivot"
Ja pozdravljam to sto on radi i stvarno bi voleo da postji vise ljudi kao on, ali ***-a stvarnost je surova

PoZ

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno