ArrowSat
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 375
Na prodaju korisceno, a i dalje u upotrebi kuciste MS Dark Shadow sa napajanjem Raidmax Thunder V2 635w.
Sve 100% ispravno i radi, tera vec neko vreme i7 3770 sa NV 3060 kartom.
Kuciste nije nigde osteceno i sve radi na njemu. Nije premestano i prvi sam vlasnik. Nema ostecenja.
Srafici koji su na njemu montirani ostaju ako vam trebaju. 4 x plavi 120mm ventilatori kako je fabricki doslo.
Sve led diode na njemu su PLAVE. I za hdd activity i na ventovima i na power tasteru.
Napajanje unutra je Raidmax Thunder V2 635w i idu svi kablovi (koliko ja znam, a provericu da nema jos neki).
Takodje svetli plavo. Napajanje je modularno.
Licno preuzimanje najbolje jer je kabasto. Cukarica.
Ako se odlucite dozvolite mi 1 dan da rasklopim komp, posto sa njega pisem i na njemu radim, igram i ostalo.
Cena za oba je 60 eura.
Moze i posebno.
Kontakt na poruke.
Sve 100% ispravno i radi, tera vec neko vreme i7 3770 sa NV 3060 kartom.
Kuciste nije nigde osteceno i sve radi na njemu. Nije premestano i prvi sam vlasnik. Nema ostecenja.
Srafici koji su na njemu montirani ostaju ako vam trebaju. 4 x plavi 120mm ventilatori kako je fabricki doslo.
Sve led diode na njemu su PLAVE. I za hdd activity i na ventovima i na power tasteru.
Napajanje unutra je Raidmax Thunder V2 635w i idu svi kablovi (koliko ja znam, a provericu da nema jos neki).
Takodje svetli plavo. Napajanje je modularno.
Licno preuzimanje najbolje jer je kabasto. Cukarica.
Ako se odlucite dozvolite mi 1 dan da rasklopim komp, posto sa njega pisem i na njemu radim, igram i ostalo.
Cena za oba je 60 eura.
Moze i posebno.
Kontakt na poruke.
Prilozi
Poslednja izmena: