Šta je novo?

BF2142 beta

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
Izgleda da su vec podelili sve kljuceve odnosno serijske brojeve.Prodajem svoj...100e :p....salio sam se naravno...

Poslednja izmena:
Pa njihove su igre sve beta verzija, BF2 ce izgleda zauvek da ostane beta:D

Igru mogu da zovu Bugttlefield 2 ili Betafield 2 :d haha : ))))

Ma dajte, sa verzijom 1.61 bf1942 je postao igriv - za koju godinu docice i bf2 1.61 pa cemo se igrati ko ljudi :d

A do tada cu izgubiti sve zivce, mamu im p****** ***** ******* ** * ********** ********** :mad:

Jel bar neko od nasih ugrabio serijski za ovu novu Betu2142? Kakvi su utisci? :D

A sta vama se BF2 zaglavljuje ili sta je problem??? Kod mene sve radi bez problema, bas sam se iznenadio da bas svi imate problema.

Meni licno ne glavi i ne izbacuje na desktop, koliko se drugi zale ali je igra i dalje dosta bagovita i svaki novi patch ispravi nekoliko bagova i po nekoj ustaljenoj EA politici, sta li vec, doda par novih bagova :( Varanje takodje! Iako se PunkBuster koliko toliko redovno updateuje, i dalje ima cheatera, i dalje se koriste razni exploit-ovi... Sve to kvari utisak ove fenomenalne, potencijalno najbolje MP igre.

BigBoy, jel imas original ili "narodnu verziju" igre?

Ugrabio sam serijski broj za betu...skinuo i probao.8-10 CTD za dva sata igranja...itd.Znaci jedna mapa, Titan mod, gomila unlock-ova, gomila cinova.Ni sam ne znam da li mi se svidja ili ne...doduse samo jednom sam odigrao rundu od pocetka do kraja...a razlog...pa isto kao i u BF2-pad servera, samo ovde serveri padaju non-stop.

Vrh Dno