face je napisao(la):Ako trazis teamplay jedino sto zaista ispunjava taj naziv je www.tacticalgamer.com ali su serveri u USA, pa je i ping shodno tome ~160 do 200 al je teamplay zaista vrh.
Ji 4Tze je napisao(la):i igraju ko babe
Ja na žalos' ne igram jer sam back to good ol' 56KSasa je napisao(la):Nego Vlado, kad to "vi" igrate kad Jonel i ja nikako da naletimo na jos nekog [SCG] ?![]()
Vlasterx je napisao(la):Okupljamo na BF sajtu ljude koji bi hteli da igraju u našem srpskom SCG klanu preko neta i radi zabave i zbog predstojećih turnira. Registrovali smo se na clanbase i upravo se dogovaramo nešto o zakupu BF2 servera u inostranstvu. Mislili smo kod nas, ali je isuviše skupo. Što me podseti da pitam usput - da li na nekom domaćem provajderu ima opcija da se zakupi igrački server i koliko to košta?
Naravno, original igra je preduslov za sve to.
Vlasterx je napisao(la):Znam da ne postoji podela na originale i sl kod dedicated servera i da su besplatni svi, ali je potrebna originlana igra da bi se na njima igralo.
Ne znam koga bih uopšte mogao da kontaktiram za tako nešto od provajdera?
Highl1 bolje je da uzmete server napolju nego ovde, jer nijedan stranac nece da igra na serveru kod nas.
Sasa 100njak evra je ok server napolju. Skupo, to ne moze niko sebi ovde da priusti bez sponzorstva/donacije.
Pozdrav!
bgmarko je napisao(la):Ljudi igra li neko ovo preko neta uopste na domacim serverima Eunet je odavno digao server za BF2 194.247.192.43 ali nikad nema nikoga na njemu a ping je ekstra,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari