Šta je novo?

BF2 - original ?

www.battlefield.co.yu
Ako trazis teamplay jedino sto zaista ispunjava taj naziv je www.tacticalgamer.com ali su serveri u USA, pa je i ping shodno tome ~160 do 200 al je teamplay zaista vrh. Svi koriste voip, moras da budes u squadu, pratis naredjenja, nema bunny hoping-a itd.
Ako hoces indijanstinu bilo koji EA games server ce posluziti, ja nemam nijedan odredjen, sem mozda 85.236.101.45:16667 zato sto je city maps only i uvek pun, 64 igraca ili eventualno ovaj 212.235.255.3:16567, slovenacki je, ok je.

Okupljamo na BF sajtu ljude koji bi hteli da igraju u našem srpskom SCG klanu preko neta i radi zabave i zbog predstojećih turnira. Registrovali smo se na clanbase i upravo se dogovaramo nešto o zakupu BF2 servera u inostranstvu. Mislili smo kod nas, ali je isuviše skupo. Što me podseti da pitam usput - da li na nekom domaćem provajderu ima opcija da se zakupi igrački server i koliko to košta?

Naravno, original igra je preduslov za sve to.

Pa dobro ako ti volis run'n'gun sa jos 63 bolida koji ce te upucati ako im otmes avion. Ipak kad igras sa jos 5 ljudi timski nije svejedno ako se zaletis prvi i zagines jer eto vidi si frag na cistini. Rekoh da za takvu igru moze da posluzi bilo koji EA oficijelni server,

Ji 4Tze je napisao(la):
i igraju ko babe

Ne *****avaj. Igraju mozgom, doduse jesu malo stekovi, ali nije li to fazon ? :)

Nego Vlado, kad to "vi" igrate kad Jonel i ja nikako da naletimo na jos nekog [SCG] ? :D

Poslednja izmena:
ma dobro, igrao sam samo jednom ono veche..
I ne lozi se face, bre nije mi fazon da idem preko mape i da osmatram sve vreme, puzim kroz shiprazhje i pustam protivnika da mi dize sve u bazi.
ne mogu sad da se setim svih detalja, al gledam sta rade, ono stoji jedan osmatra, aha, vidi apc, aha, vidi jedan lego tamo u zhbunu kod onog brda na 12 sati...ko da nema komandera... super je to kad je igra tipa osmotricemo par trenutaka i idemo akcija, al brate nisam nijednom chuo go go go nego sam glumeo papana koji ide na zastavu da bi crvi izmileli iz svih rupa :) a ovi mogli da ostanu na brdu i spotuju :d
al dobro, igrao sam jednom, plus ping 150-160 sta znam, nisam se nesto preterano odusevio, sigurno je do mene, ostao mi je taj ovako zbrda z dola opisan osecaj ... i da igraju ko babe.
a i ne letim vishe sem kad se ne biju oko letelica i izbegavam EA official servere i 64p mape :)

krsh je sto onaj online status sa bf2s.com vise ne radi.
i jel zna neko, jel ASE zahteva neke specijalne patcheve za BF2 ili moze da se instalira normalno, sa sve buddies da se nadju i normalno konektuje, kao u BF-u?

Poslednja izmena:
heh dobro izgleda si u losh squad uleteo, nije ni tamo isto ko ga napravi. Ako igras sa nekim boljim, onda je super zaista. Ima par likova sa kojima sam igrao koji su samo u fazonu charge, pa kolko puta treba nebitno. Kad igras vise puta provalis ko je dobar squad lider, da ne prica puno vec ono sto treba i da nije stek. Onda je extra.

edit: zaboravih, ASE ne treba ti nikakav patch ili sta vec, samo ga skines i radi, buddies ne koristim.
edit1: samo treba da dodas neku liniju u nekoj od opcija mrzime da gledam koja, reci ako ti treba da vidim, da mozes odma da se konektujes bez onog unosenje passworda.

Poslednja izmena:
Ja taj ASE ne mogu instaliram, skinem installer, on kaze da trazi server i nikad ga ne nadje.

Pff cudno, uopste ti ni ne skine program?

Sasa je napisao(la):
Nego Vlado, kad to "vi" igrate kad Jonel i ja nikako da naletimo na jos nekog [SCG] ? :D
Ja na žalos' ne igram jer sam back to good ol' 56K :( Mogu da igram online samo kada se dogovorimo i to iz KGB-a. Kao, razmišljao sam da odredimo jedan termin nedeljno za online/lan okupljanja - neko od kuće, neko iz igraonice, pa da igramo svi zajedno na nekim većim serverima. Učlani se na forum, pa ću te ubaciti u SCG grupu i onda se tamo dogovori sa ljudima kako i gde za BF2 ;)

Poslednja izmena:
Vlasterx je napisao(la):
Okupljamo na BF sajtu ljude koji bi hteli da igraju u našem srpskom SCG klanu preko neta i radi zabave i zbog predstojećih turnira. Registrovali smo se na clanbase i upravo se dogovaramo nešto o zakupu BF2 servera u inostranstvu. Mislili smo kod nas, ali je isuviše skupo. Što me podseti da pitam usput - da li na nekom domaćem provajderu ima opcija da se zakupi igrački server i koliko to košta?

Naravno, original igra je preduslov za sve to.

Koliko ja znam orginal igra za server dedicated pogotovo nikad nije bila uslov od proizvodjaca igara. counter strike, quake2,3 na linuxu od koga? Ali svi ti serveri imaju "dojavu" master serveru proizvodjaca o cdkey-evima korisnika klijenata koji se na njega konektuju. Master server ima bazu regularnih keyeva i dropuje sve koji imaju neispravne kljuceve. znaaci da nadjes (skines) linux dedicated server i postavis ga kod sebe kuci ako si non stop online i ako imas jaku vezu cist si ko suza. svi nasi provajderi se hvale sa 100 mb linkovima koje navodno imaju ( i imaju) al da bi imali sto manju potrosnju koriste 10% da ne predju "kvotu" kod svojih dobavljaca koji su u nemackoj americi ili gde vec. Kad cuju da je igracki server u pitanju jeze se od protoka i onda kazu cenu da bi te odbili.
Na sezamu smo nekad Snejk[FUSE] i ja imali svoj igracki online server za cs i q3 na linuxu al to bese davno. Kako sad stoje stvari i da li su zainteresovani moraces njih da pitas

Poslednja izmena:
Znam da ne postoji podela na originale i sl kod dedicated servera i da su besplatni svi, ali je potrebna originlana igra da bi se na njima igralo.

Ne znam koga bih uopšte mogao da kontaktiram za tako nešto od provajdera?

100njak evra je ok server napolju. Skupo, to ne moze niko sebi ovde da priusti bez sponzorstva/donacije.

Pozdrav!

Vlasterx je napisao(la):
Znam da ne postoji podela na originale i sl kod dedicated servera i da su besplatni svi, ali je potrebna originlana igra da bi se na njima igralo.

Ne znam koga bih uopšte mogao da kontaktiram za tako nešto od provajdera?

tvoj server je free aklijent mora da ima orginal. zovi sezam trazi simu i pitaj jel mozes da postavis server kod njih i koliko kosta. ako je sto eura napolju imas reper za cenu

bolje je da uzmete server napolju nego ovde, jer nijedan stranac nece da igra na serveru kod nas.

Highl1 bolje je da uzmete server napolju nego ovde, jer nijedan stranac nece da igra na serveru kod nas.

ma de nece
svi balkanski serveri su puni ...

Sasa 100njak evra je ok server napolju. Skupo, to ne moze niko sebi ovde da priusti bez sponzorstva/donacije.

Pozdrav!

Hrvati iznajmljuju na clanserveru za 25$ mesechno
radi perfektno.
Taj klan ima chlanove i u Sloveniji pa mogu da koriste usluge Paypala ...
Samo nesto mrachish :guitar:

BF 2 igra li neko preko neta, konkretno domaci serveri ?!

Ljudi igra li neko ovo preko neta uopste na domacim serverima Eunet je odavno digao server za BF2 194.247.192.43 ali nikad nema nikoga na njemu a ping je ekstra, ajd ako jos neko sa bencha igra BF2 da se dogovaramo pa da se nadjemo na serveru u neko vreme da malo igramo, elem ima i slovenacki 212.235.255.3 server na kom cesto ima nasih ljudi ali sto da ne iskoristimo prednosti lokalnog servera :) , daj da ga malo popularizujemo inace ce ga ugasiti s obzirom da niko ne igra na njemu, e inace eunet je digao servere za jos igara detaljan spisak imate na http://gamer.eunet.yu/ , mozda je neko vec pisao o ovome a ja nisam video pa sorry ako dupliram

Pozdrav

Jedno glupo pitanje - nisam nikad igrao BF, ni 1 ni 2, pa me interesuje jel moze za rezervnom kopijom, original mi se zaturio negde?

Pa na ovim sto sam ja napisao u predhodnom moze i ima jos par takvih, ali mnogo je vise legalnih servera, citaj x1000

Pozdrav

Moze i demo da se igra jedna mapa non-stop ima dosta servera.

bgmarko je napisao(la):
Ljudi igra li neko ovo preko neta uopste na domacim serverima Eunet je odavno digao server za BF2 194.247.192.43 ali nikad nema nikoga na njemu a ping je ekstra,

mmrmrmrmr koji patch je tamo ...

Nazad
Vrh Dno