Šta je novo?

bezzicne slusalice

ceta

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2005
Poena
630
Dakle, gde u Beogradu ili Novom Sadu mogu kupiti bezzicne slusalice. Treba mi za laptop, znaci da nisu glomazne i po mogucnosti da nisu preskupe. Ako neko ima iskustva sa slusalicama neka mi prenese. Pozdrav!:smoke:

i ja imam Motorola HT820 i mnogo su dobre baterija traje više od 6h ali me interesuje samo gde kod nas ima da se kupe te sluške posto sam ja kupio van zemlje

Ja ih kupih, ali ne mogu da ih nateram da rade, sve živo sam probao i neće.
Inače, probao sam sa MSI BToes + BlueSolei 5 i neće, neće ni da inicijalizuje dongle, a kamo li da nađe sluške.
OS je Vista, podržan je od strane i jednog i drugog komada hardvera, ali ćorak.

Ja ih kupih, ali ne mogu da ih nateram da rade, sve živo sam probao i neće.
Inače, probao sam sa MSI BToes + BlueSolei 5 i neće, neće ni da inicijalizuje dongle, a kamo li da nađe sluške.
OS je Vista, podržan je od strane i jednog i drugog komada hardvera, ali ćorak.

instaliraj WIDCOMM Bluetooth Software skini sa ovog linka dole
http://www.broadcom.com/products/bluetooth_update.php

meni radi sa tim na visti skroz ok nikakavih prob nemam

Namešteno i groowa li groowa!!!
Hvala svima na pomoći.

Da ne otvaram novu temu: koji model wireless slušalica za kućnu upotrebu i da nisu bubice, malo glomaznije s boljim bass-om, ako postoje takve?

Znas li gde ih ima, i koja je cena?
Ja ih kupio za 30e preko oglasa - bio ovde na bench-u, ali je napomenuto da je ostao još 1 kom.
Mogu preko pm-a da ti prosledim phone čoveka koji je prodavao, pa ga pitaj da li će biti još.

pomozite ako mozete

imam ht820 ove navedene sluske, i radi sve na njima osim winfast pvr2 leadtek tv
ne mogu da ih nateram da prorade a najvise sam ih zbog toga uzeo, i jos nesto..koji usb bluetooth ima dobar domet ovaj moj msi krsh zivi jedva par metara

zna li neko gde ima ove Philips SHB6102 Bluetooth Headphones

philips-SHB6102.jpg

http://www.wirelessheadsets.philips.com/en/us/WirelessHeadsets_Overview.html

imam ht820 ove navedene sluske, i radi sve na njima osim winfast pvr2 leadtek tv
ne mogu da ih nateram da prorade a najvise sam ih zbog toga uzeo, i jos nesto..koji usb bluetooth ima dobar domet ovaj moj msi krsh zivi jedva par metara

Bluetooth na Mac mini-ju?
OK, šalim se (ipak je ovaj moj bluetooth zmaj), mogu da ti preporučim MSI BToes ver. 476-BW - meni je na PC-ju radio kao zmaj, naravno sa WIDCOMM drajverima.

Vrh Dno