Šta je novo?

Bezobrazluk!

Učlanjen(a)
17.10.2003
Poena
619
Sta sve nece ljudima pasti na pamet...
Dobio sam sledeci mejl:
Ukoliko ste greskom dobili ovaj mail, zamolio bih vas da ga obrisete!

Postovani,

Obavestavamo Vas da smo pripremili nesto potpuno novo na nasem trzistu:

NE NUDIMO VAM KULE I GRADOVE, NUDIMO VAM NESTO JEDNOSTAVNO
>> POSAO INTERNET OPERATERA <<
(BROJ MESTA OGRANICEN NA 20)

Posao moze raditi svako ko ima instaliran internet u svom domu.

Detaljan opis radnog mesta mozete videti na sajtu
http://www.o....r.co.sr

Takodje, kompletan sadrzaj poslovnog paketa mozete preuzeti ako
kliknete na donji link

http://o...a.co.sr (34kb)

Prijavu posaljite tek ukoliko ste stvarno sigurni da zelite
da se prikljucite nasem krugu zarade.

Prijavu mozete izvrsiti direktno sa sajta ili odgovorom na ovu poruku
na mail:
[email protected] ,ako nam posaljete:

IME I PREZIME
(opciono: ADRESU i TELEFON)
subject: ZELIM DA UDJEM U PARTNERSTVO
/*/ poslate informacije ce biti sacuvane od zloupotrebe /*/

VAS BUSINESS REPORT PARTNER

UKOLIKO NE ZELITE DA PRIMATE INFORMACIJE OD NAS
POSALJITE MAIL SA SUBJECTOM ODJAVA NA [email protected]

Vidjao sam i ranije slicne gluposti, ali sam se ovaj put bas iznervirao... POSALJITE MAIL SA SUBJECTOM ODJAVA, kao da sam se prijavio pa sad treba da se odjavim da me ne bi smarali... E da, a na sajtu stoji LINK DO POTREBNIH CRACKOVA ZA PROGRAME :wall:

Poslednja izmena od urednika:
Uh, sto smo se zapalili za jedan mail.... Dobio sam ga i ja, ali ne pravim paniku, block sender.... I gotovo.
Uostalom, zasto se ti nerviras, pusti coveka da zivi svoj zivot.
Drugo, ne bih se ja nervrao za tako nesto nikada. Zar da kidam zivce zbog mail-a? Ma kako da ne.
Trece, stavio si linkove, pa je ovo jos veca reklama.

Chill out. ;)

Hmm...i ja sam danas dobio mail iste sadrzine...jedno me zanima kako im vise nije dosadili sa tim MLM *cenzurisano*.

Mene interesuje odakle tim ljudima naše e-mail adrese?! Jer oni to plate ispod tezge provajderima i dobiju listu mailova ili kako...?!

Kako je svet mali i ja sam dobio ! ;) hahah Ali najludje sto na tom site-u izmedju ostalog pise : " Lako brzo i pre svega legalno.." Postoje linkovi za dl programa i link crack-ova (astalavista) za iste :)

Lik "izrađuje jeftino" i web prezentacije. Ako pogledate, nigde nema cene, ali zato ima desetak templejta ukradenih sa nekog sajta.

outlaw je napisao(la):
Mene interesuje odakle tim ljudima naše e-mail adrese?! Jer oni to plate ispod tezge provajderima i dobiju listu mailova ili kako...?!

Secam se davno kako su jednom nasem velikom provajderu 'akeri maznuli celu bazu sa sve username-ovima i password-ima. Sta da pricamo vise :zgran:

Ovo sigurno nije taj haker. Ovo je neko ko je toliko glup i ima dovoljno vremena za ovakve stvari, da ce se "obogatiti" na josh vecu glupost ostatka naroda.

@ dr. Tiristor
To sto sam ovde stavio linkove, sto ih nisam obrisao, nece mu biti ama bas nikakva reklama. Cak obratno, kreni od sebe...

Eto, ko hoce dobru, jeftinu i unikatnu prezentaciju... AGRH
A nerviram se zato sto ce se naci cudaci koji ce stvarno nasesti na ovo... zemljo dembelijo...

Pa, tesko da ce se obogatiti. :S:

Pa mogu da se obogate, ako zarađuju 0,001 evro-cent po poruci, biće to neko bogatstvo za jedno... 85735 godina :D

Poslednja izmena:
Ako nista, posalji bar mail na [email protected] i prijavi doticnog... Bar nece koristiti taj mail vise ;)

outlaw je napisao(la):

Ne verujem da je to slucaj. Verovatnije je da si se priajvio sa email adresom na neki sumnjiv sajt.
A jos verovatnije je da je neko ko ima tvoj email u adresaru klijenta za email pokupio neki trojanac koji pored ostalih stvari koje radi :eyebrows: svom tvorcu salje spisak email adresa.

Ma daleko je to od obogacivanja, naravno... Ali naci ce se bar neko koga ce odrati za web stranicu...
Nemojte samo reci: kad je budala nek ga i odere... Svako dodje pre ili kasnije u situaciju da mu zatreba nesto iz oblasti u koju se ne razume, ali to svakako nije razlog da ga neko klepa po usima.

Imam posebnu email adresu koja se koristi JEDINO ovde na benchmarku, sluzi mi za primanje "reply to a thread" mailova sa foruma. Na toj adresi sam i ja dobio doticni email sto ce reci da svet i nije tako mali vec je neko nase mailove pocupao sa benchmarka. Inace, ovo nije prvi put

I ja sam dobio ovo jutros, delete i resen problem...

Na pitanje kako dolaze do mail adresa: Mozda ste negde ostavljali po oglasima ili javnim peticijama... tako nesto...

Ja se nisam nikad prjavljivao na xxx sajtove ( nar ne sa ovim mailom) pa mi opet stize brdo domaceg spama...

Duke Nukem je napisao(la):
Na pitanje kako dolaze do mail adresa: Mozda ste negde ostavljali po oglasima ili javnim peticijama... tako nesto...

Vidi, imam nalog na PTT-u koji sam otvorio pre mesec+ dana i ama bas nikada ga nisam koristio . Pre par dana kada sam procitao ovaj thread resih da pogledam ima li poruka i "gle cuda"...10-ak spamova....ili nista nije cudno ;)

I ja imam jedan nalog (na cg.yu) koji mi sluzi samo za konektovanje na internet, pa se desi da ponekad zaluta neki spam, i to najcesce domaci. Za sve ostalo mi sluzi Yahoo!Mail nalog (koji koristim vec nekih 5-6 godina), tu dobijam 10-15 spamova dnevno, ali barem ide automatski u Bulk folder, pa nije problem, samo provjerim da ne zaluta nesto sto ne treba prij nego ga ispraznim.

Cek jel su svi dobili ovaj mail sa adresom sa kojom su regovani na benchu ?

Ja nisam...

outlaw je napisao(la):
Ne ochajavaj,dotji tje ;) (zez)
Nisam,takodje

Duke Nukem je napisao(la):
Ja se nisam nikad prjavljivao na xxx sajtove ( nar ne sa ovim mailom)

Hehe,sorry,morao sam da se nasmejem :d

Vrh Dno