Šta je novo?

Bezicni zvucnici

• Začetnik teme Začetnik teme dozla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dozla

Čuven
Učlanjen(a)
08.05.2002
Poena
620
Da li imaju gde da se kupe bezicni zvucnici? Trenutna konfiguracija je X-Fi Elite Pro + Logitech z5500. Medjutim potrebni su mi bezicni zvucnici (z5450 imaju samo zadnje zvucnike bezicne kako sam razumeo a meni trebaju svi bezicni). Ili ako to ne postoji treba mi 5.1 sistem koji ima manji (dimezijama) woofer nego z5500 a priblizan zvuk. Unapred hvala na odgovoru.

Prvo bezicni zvucnik 100% ne postoji! Ti mozes bezicno da mu saljes signal recimo preko bluetooth ali mora imati svoje napajanje, znaci treba ti kabl za struju. A priblizan zvuk Z-5500 a da je manji...za slicne pare nema (ispravite me slobodno) sada za vecu cenu uvek ima egzoticnijih resenja ili slabiji sistem.

Poslednja izmena:
Iz razgovora sa Logitech ekipom: probali su u laboratoriji da napajaju baterijski bar ovaj par zvučnika pozadi, ali kako udari neki bas, tako 'srkne' bateriju pa su batalili. Mora napajanje...

Hvala na odgovorima znaci nista od bezicne varijante 🙁 A koji slabiji sistem da uzmem a da ima manji woofer od z5500. Woofer od z5500 je preveliki i nema gde da stoji a to je u ovoj situaciji trenutno bitnije od samog kvaliteta zvuka.

Nazad
Vrh Dno