Šta je novo?

bezicni net-gigaset se 515

andjelina1

Slavan
Učlanjen(a)
07.01.2005
Poena
301
E ajd molim vas pomozite mi...trebala bi dobit adsl i uzet neki neznam kako se to zove valjda router ggaset se 515 za bezicni net...e oni vle da je njegov domet do 50 m u kuci a 100 m vani....

Sad mene zanima dali cu ja s tim cudom moci se prikljuciti na wireless providera ako to budem htjela...jer navodno dobivam i neki adapter usb...i nikakvu vise antenu....

Jel ce mi trebati neka dodatna kartica ako imam taj gigaset adapter i taj se 515 za wireless.
I znate sta ja to nista ne kuzim kod vas.Jel vi to ista placate ikome...svi pricate o kantenama,o kablovima,svitchevima,karticama...a nitko ne prica o cjenama...
Ja sam cula da kod nas imaju neke udruge gradjana koje ti daju tu uslugu pa apltis koliko hoces al mi tonista nije jasno...a ovaj tip koji prodaje wirelwss uslugu on to naplacuje 122 kune toje oko 18 eura mjesecno za 128/64...a ovaj adsl je 180 kn ili 22 eura al je brzi puno....

Ajd molim vas recite mi to...evo jasm vama rekla sve cijene koje znam...a normalno htjela bi ako mogu proci jos jeftinije.

Za wireless ti treba WIFI kartica ili AP u klijent modu, kabel, antena i optička vidljivost od tvoje antene do antene provajdera. Za ADSL ti treba uređaj i tehnička mogućnost da te povežu. U zavisnosti od protoka varira i cena pa odluči sta ti je povoljnije. Pošto se puno ne razumeš uzmi ADSL to j 4€ razlike i puno ti je jednostavnije.

Poslednja izmena:
Uzmi adsl...
Koliko god dobro wireless da se postavi, ipak je kabl kabl :)

Nazad
Vrh Dno