Ja imam KOSS HB500, uzeo ih sebi iz inata jer niko nije hteo da kupi :evil: , a sada ih ne bih dao ni za kakve pare... osim možda za neki radio model. 😉 Ove su IR, domet 5-6 metara, smetaju prepreke (kad neko prodje ispred TVa prekine i ton i sliku), kvalitet zvuka je vrlo solidan (naravno ne kao na žičnim KOSS Pro4XTC kojima slušam muziku), ali ima duboko u pozadini šum kao kaseta, valjda IR zračenje okoline šta li... Jednom mi se javilo i neko izbijanje kada je iza mene bilo ogledalo (refleksija primarnog IR talasa i mešanje). To je sve od mana, posle nekoliko godina upotrebe rade odlično, baterije traju po par meseci (NiMH 1800mAh), stereo su i uz satelitski digitalni kanal daju pravi ugodjaj za film, spotove i slicno. Prava stvar da se čovek isključi iz okoline a da nikom ne smetaju kablovi, samo još razmisli o FM...dalek je napisao(la):Kupio bih bezicne slusalice, osnovna dilema je da li kupiti infracrvene ili radio...uglavnom bi ih koristio za gledanje televizije. voleo bih da mi neko prenese svoja iskustva i naravno gde moze da se nabave i po kojoj ceni
PJ je napisao(la):Gde u BG ima da se kupe bezicne slusalice?
ZorMi je napisao(la):...
Ja imam KOSS HB500, uzeo ih sebi iz inata jer niko nije hteo da kupi :evil: , a sada ih ne bih dao ni za kakve pare... osim možda za neki radio model. 😉 Ove su IR, domet 5-6 metara, smetaju prepreke (kad neko prodje ispred TVa prekine i ton i sliku), kvalitet zvuka je vrlo solidan o FM...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari