nikola2004mkd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.07.2004
- Poena
- 620
Sa mojim prijateljom zelimo da postavimo wireless lan kako bi mogli da delimo internet konekciju. Do sada nismo imali nikakvo iskustvo sa ovu tematiku niti pak znamo neko ko je imao (tako da sada trazim pomos od vas). Zato bih zelio da mi odgovorite na nekoliko pitanja (jeste da sam video da ima poseban topic o ovome ali bas i nisam razbrao mnogo od njega).
On je povrzani na internet preko adsl modem (usb). Nase kuce su odaleceni kako smo smetali maksimum 160m vazdusnoj liniji.
Koja oprema nam treba za da postavimo wireless lan? Dali meni osem posebnu PCI karticu (wireless lan) trebace mi i neka posebna antena? Dali osim acces-point trebace nam i neki wireless hub. Koliko bih nas to kostao?
Unapred Hvala
On je povrzani na internet preko adsl modem (usb). Nase kuce su odaleceni kako smo smetali maksimum 160m vazdusnoj liniji.
Koja oprema nam treba za da postavimo wireless lan? Dali meni osem posebnu PCI karticu (wireless lan) trebace mi i neka posebna antena? Dali osim acces-point trebace nam i neki wireless hub. Koliko bih nas to kostao?
Unapred Hvala