Šta je novo?

Bez kucista

enternamehere

Cenjen
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poena
154
Gledam ove testere kako sve to lepo rade izvan kucista. Maticna, graficka sve zivo.

Sad me zanima koliko je to zdravo u slucaju da se tako koristi na duzi period pod normalnim radom, a i pod igricama?

Dal zbog odsustva kucista temperatura raste jer nema onog kruzenja vazduha?

Za prasinu sam siguran da se talozi po svemu, ali opet to se desava i u kucistu.

Poslednja izmena:
Moj je zašrafljen na zadnju ploču od stola, stajao je ranije na podu ispod fioka ali tako nije imao vazduha, ovako nema problema, 100% prirodno strujanje. :)

10gl2zr.jpg

nfirh5.jpg

ne zakacis nekad nogom ?

^ zar ne vidiš da je zaokrenuo stolicu... :d

Nije lose,samo jel nebi bilo bolje da si plocu zasrafio na levu stranicu gde su fioke mada u ovom slucaju mozes da grejes prstice na nogama kad ih stavih ispod kulera :D. Kao palis komp jel si inprovizao neki power switch na vrhu stola?sta je sa power i hdd diodama, mada nisu toliko ni bitni?

Nije lose,samo jel nebi bilo bolje da si plocu zasrafio na levu stranicu gde su fioke mada u ovom slucaju mozes da grejes prstice na nogama kad ih stavih ispod kulera :D. Kao palis komp jel si inprovizao neki power switch na vrhu stola?sta je sa power i hdd diodama, mada nisu toliko ni bitni?

Nikad nisam ni imao naviku da zavlacim noge ispod stola tako da mi je to bio mrtav prostor. Prekidaci i diode su izvuceni, gore na stolu stoje i dvd rezac i usb hub. Sve je pri ruci. :)

2z8p1ec.jpg

Poslednja izmena:
Meni mnogo bolja varijanta deluju oni torture rack providni stolovi, nisu jeftini ali video sam da je Foxconn delio svojim distributerima tako da pretpostavljam da nije tesko doci do te kutije plexija.

:zgran::zgran: Auu, nadam se da kucne ljubimce ne drzis:d

Jednostavno nemam reci

Odlicna ugradnja, svidja mi se jastuce za fotelju.

Izbacujem kuciste sa spiska za sledecu kupovinu.

Vrh Dno