Šta je novo?

Betfair problem

delboy

Čuven
Učlanjen(a)
03.08.2004
Poena
915
Od pre desetak dana ne mogu da se ulogujem na Betfair. Cini mi se da su radili nesto na serveru i da od tada imaju problem sa korisnicima iz Srbije. Pisao sam u vise navrata njihovoj tehnickoj podrsci, ali jedini odgovor koji dobijam je da se radi na resavanju problema. Inace preko Betfair Rapida mogu da se logujem i da polazem opklade ali u njemu ne postoji mogucnost za povlacenje novca odnosno withdraw. Da li jos neko ima slicnih problema sa Betfairom (naravno ako ima onih koji ga koriste) ili neku informaciju sta se desava ?

I meni negde od sredine decembra isto tako. Dobio sam mail od njih da ce biti reseno pocetkom januara, ali nista, i dalje Login pise i ne uloguje se.
Zvao sam dva puta telefonom, kazu da im je problem poznat i da rade na resenju..

A jel' mozete normalno da se krecete po sajtu ako niste ulogovani?

Betfair je imao "issues" sa Srbijom pre jedno 3-4 godine. Znali su da imaju problem (ljudi su se zalili), ali mesecima nisu mogli/hteli da ga rese. Morao sam da udjem preko proksija da bih mogao da otvorim nalog.
Secam se da su bili izdali neki PDF sa instrukcijama (meni nije pomogao). Ako neko zeli taj PDF, mogu da probam da ga nadjem, ali prvo pogledajte kod njih...

I javite kad se problemi rese; pa da probam da reaktiviram nalog

Mogu da se krecem po trzistima i kada nisam ulogovan, ali slaba svrha toga :)

Evo odgovor od danas:

Dear Sasa

Thank you for your e-mail.

I can confirm that these issues are still ongoing and our Technical Team are still
working on resolving this.
In the meantime we are aware that customers from Serbia and Montenegro can access an
alternative of our site which is available at lite.betfair.com. This is a condensed
version of the site however you are still accessing the same markets and odds as the
standard site.
Please accept our apologies for any inconvenience this may be causing you.

Please do not hesitate to contact us if you have any further enquiries.

Kind regards,

Elizabeth Wheelton

Betfair Helpdesk

Ne mogu da verujem da tako ozbiljna firma koja zaradjuje milione svakodnevno ne moze dva meseca da resi glupi login problem i to samo sa teritorije Srbije i CG. Kao da su resili da nas otkace :)

Sve je to cool, ali meni tamo stoji, hmm, neka prosecna godisnja srpska plata koju ne mogu da povucem. Niti da vidim. Ko zna da li je i dalje tamo na racunu bilo sta :)

Sve je to cool, ali meni tamo stoji, hmm, neka prosecna godisnja srpska plata koju ne mogu da povucem. Niti da vidim. Ko zna da li je i dalje tamo na racunu bilo sta :)

Znaci ima nas na benchu!:wave:

Koliko pratim problematiku isplacuju odmah preko moneybookers-a ako im se obrati direktno preko chat helpa ili telefonski. isto tako radi sve preko nekih programcica za skrivanje ip adrese. nije bas najbezbednije ali ljudi u ovakvoj situacijii to koriste! U svakom slucaju bar bi trebao da vidis stanje preko ovog lite moda.

ja sam ih vec zvao skoro a sad moram opet jer sam zbog tog sran*a uspeo ponovo da lockujem nalog!

:wave:

update: evo na es kazu da je proradilo, pa proverite!

Poslednja izmena:
O, zdravo kolega :)

Jeste, proradilo u petak.
Pa nista, vidimo se tamo, tj ne vidimo, ali teoretski mozda nam se matchuju ulozi :type:

Nazad
Vrh Dno