Šta je novo?

Bestbuy grafa do 70e

Bishop

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2007
Poena
350
Pitao me ortak da mu preporucim grafu do 70e, a posto sam ja malo ispao iz tih tokova, reko znak koga cu da pitam.

Napajanje ima isto kao i ja, a ostatak masine mu je slican, stoga navalite sa predlozima:wave:

Ako je ima za ove pare, ova 5750 , je najbolja za te pare

Kad bi nasao radeon 6670 512mb ...
Te 5750 i gts250 tesko da imaju za te pare a da nisu polovne, il` se varam?

Poslednja izmena:
Lepa ponuda nema sta, ali mi ipak tu nesto smrdi:sceptic:

EDIT:Sigurno hoce da rasprodaju stare modele ili sta li vec...

Poslednja izmena:
Sta ima veze ako je stariji model?To je super cena.Ja sutra zovem,i ako je imaju ja je narucujem.Prodam moju za 2500 i dodam jos toliko i imam 5x jacu grafiku,s kojom cu na mom monitoru da teram svaku igricu.

A za 85 evra imas GTX260. I ona trosi mnogo, ali je mnogo i jaka, plus je to 216SP edicija. Ako imas dobro napajanje i 15-ak evrica preko, nemoj da razmisljas :)

Imas slicnu Sapphire karticu sa 512 MB DDR5 na istom sajtu za 5500 din, tako da se ta ne isplati.

Meni ova deluje skroz ok, za 500 din vise...sta mislite?

Klik

Ja bih ti pre preporucio onu GTS250 sa 1GB ddr3...
daleko je jaca a jeftinija je. A ta 5670 ti je preko 7500 sto je PREMNOGO. Za 1000 dinara vise imas GTX260 koja je za 2-3 klase jaca.

Te karte na sebi imaju 6-pinski konektor sto znaci da zahtevaju dodatno napajanje.
KungFu napajanja tu nemaju prodju, dok bi kod te 5670 i zavrsili posao... mada ja to ne preporucujem. Za neki Lc Power 420W ili Chief Arena od 400W doplate su nekih 1000-1500 dinara i svakako se isplate.

Referentna karta znaci da je napravljena onako kako su je proizvodjaci cipova (AMD i nVidia) zamislili i izbacili u prvim semplovima.
Kasnije svi proizvodjaci menjaju izgled PCBa, Coolera, taktove memorija i GPUa, a ne retko i tip memorije (ddr2 umesto ddr3 i sl), jer su vremenom pronasli "bolje" nacine da ustede energiju, prostor a Bogami i novac ;)
Po ovim slikama, ovo mi ne lici na referentne karte samo po tipu coolera... jer su im cooleri drugaciji (davno je to bilo, ali mi se cini da su 9800 i GTS250 imali drugaciji LOOK u startu).
Mada to i nije nesto bitno. Bitno je da je ddr3 memorija u pitanju i da su taktovi i garancija na "nivou" :)

napajanje mi je cooler master RS-350-PMSP-A3 350w a ove graficke trose oko 100w mozda oko 150w(250gts) mada i 5670 bi radila bez problema,ona je slabija od 9800gt za 10%.Ova leadekova je power Power Efficient sto znaci da ne trazi dodatno napajanje!A mislim da je slabija za 25% od 9800gt sa dodatnim napajanjem.A ova 250gts izgleda da trazi dodatno napajanje neznam da li bi racunar izdrzao procesor mi trosi oko 50 ili 60w aotalo je manje vise bitno!

Kod mene E3400 OC na 3,5Ghz i GTS250 GPU/SP/MEM=800/1900/2050 i sve lepo radi. Mislim da sa tim AMD x2 4200+ neces imati brige, posebno sto vidim da nije OC. Da... zaboravih, napajanje kod mene je Thermal master (Cooler Master napajanja koja guraju u Elite kucista) od 420 nazovi W.

Vrh Dno