Šta je novo?

Best Price Vs Performance mobile phone=?

Mare je napisao(la):
BTW bas sam u jednoj od prodavnica naisao na 6610 i uzmam da pogledam telefon kad ono potpuno prazna baterija... I uopste kad god sam imao prilike da negde naidjem na neki bolji telefon (u prodavnicama) baterija mu je bila potpuno prazna:(

Ako nista bar sam jos pre vise od pola godine imao prilike da na 10 minuta probam P800 :D :D :D (beta ver.)

a koliko je sada 6610?

a koliko je sada 6610?

Nisam siguran ali koliko se secam 34 000 din u radnji gde sam ja gledao, mada bilo je puno modela pa nisam sve popamtio... Inace u Halo oglasima je 590€ (rooaming).

byMaX je napisao(la):
ljudi, J70 je dobar i sa cenom i kvalitetom, mogucnostima... svi koji ga imaju su zadovoljni... ok je zaista!
Za te pare ja još nisam sreo bolji telefon. Po meni M(T)50 ne može da se meri sa SONY J70.
Kod nokija me samra ruzan softver, grafički je katastrofa.

Mare je napisao(la):
BTW bas sam u jednoj od prodavnica naisao na 6610 i uzmam da pogledam telefon kad ono potpuno prazna baterija... I uopste kad god sam imao prilike da negde naidjem na neki bolji telefon (u prodavnicama) baterija mu je bila potpuno prazna:(

Svi novi telefoni se isporučuju sa gotovo potpuno prazno, baterijom, ako vidiš neki sa punom, znači da se neko sa njim igrao ;)

Svi novi telefoni se isporučuju sa gotovo potpuno prazno, baterijom, ako vidiš neki sa punom, znači da se neko sa njim igrao

Pa od ovih koje sam ja gledao po prodavnicama zadnje 2 god samo jedno 15% telefona je bilo potpuno prazno...

mikis je napisao(la):
Svi novi telefoni se isporučuju sa gotovo potpuno prazno, baterijom, ako vidiš neki sa punom, znači da se neko sa njim igrao ;)

Nije tacno, telefoni se isporucuju sa fabricki napunjenom baterijom. Ona od stajanja ispusti nesto kapaciteta, pa mozes naletati na veoma razlicite kapacitete kod razlicitih telefona. Ovo naravno vazi na original telefone, za ove nase (nemacke i austriske :) ) to ne mora da vazi.

Cisto estetski, Nokia softver mozda jeste ruzniji od onog na J70, ali i Windows 2000 je ruzniji od RedHat-a, ali u njemu sve radi i svi znaju da ga koriste :)

Mislim da smo malko odlutali jer je covek trazio do 120 €.

Sad, mozda cu i ja malo odlutati, ali pre neki dan sam isprobavao Nokiju 5510 i apsolutno sam odusevljen sta ona nudi za 120 €. Jeste da je malko veca ali mp3 i radio...Sto se ergonomije za kucanje tice, nisam siguran nasta si konkretno mislio, da li je bitno da su tasteri dovoljno veliki ili mozda obrnuto, ali na 5510 imas celu tastaturu i raj je za kucanje.

Malko je veca, ali ne vidim zasto bi ti trebao telefon za poziranje i da li ga uopste ima u toj cenovnoj klasi.

Ako ti se ipak ne dopada 5510 onda imas preporuke kako za Nokiju 3510 tako i za Simensa M(T) 50. Odlicni telefoni.

Mislim da smo malko odlutali jer je covek trazio do 120 €.

Sad, mozda cu i ja malo odlutati, ali pre neki dan sam isprobavao Nokiju 5510 i apsolutno sam odusevljen sta ona nudi za 120 €. Jeste da je malko veca ali mp3 i radio...Sto se ergonomije za kucanje tice, nisam siguran nasta si konkretno mislio, da li je bitno da su tasteri dovoljno veliki ili mozda obrnuto, ali na 5510 imas celu tastaturu i raj je za kucanje.

Malko je veca, ali ne vidim zasto bi ti trebao telefon za poziranje i da li ga uopste ima u toj cenovnoj klasi.

Jos nisam definitivno odlucio ali po onome sto sam do sada procitao mislim da 3510 najvise zadovoljava moje kriterijume (sem dimenzija ipak je to najveci od svih telefona koje sam uzeo u razmatranje)... + nikad nisam imao Nokiu do sada, e sad problem je sto nigde u okolini vec dve nedelje nema telefona u prodaji tako da ne mogu uzivo da pogledam telefon negde i eventualno uporedim sa nekim drugim telefonima koji su aktuelni, razgrabilo se jos pre Nove godine... kazu stize sledece nedelje. A50 i C45 su poskupeli popilicno (10-20€, kako gde).

BTW 5510 ipak nije prihvatljivih dimenzija (tezine)...

Moze neki link ka nekom stranom (opsirnom i realnom) prikazu 3510?

(D)

3w.dooyoo.co.uk/electronics/mobile_phones/
Ovo moze da ti bude zanimljivo ima i lisih iskustava, mada uglavnom pisu zadovovoljni..

3w.dooyoo.co.uk/electronics/mobile_phones/
Ovo moze da ti bude zanimljivo ima i lisih iskustava, mada uglavnom pisu zadovovoljni..

Bas razlicita misljenja od odusevljena do razocarenja...

I koliko u stvari traje baterija na 3510, po raznim informacijama koje imam krece se od 3-4 do 8 (i vise) dana?

byMaX je napisao(la):
Cisto estetski, Nokia softver mozda jeste ruzniji od onog na J70, ali i Windows 2000 je ruzniji od RedHat-a, ali u njemu sve radi i svi znaju da ga koriste :)
elem imam ja j70(ustvari j7 - isti samo dugmici mu providni) skoro godinu dana i imacu ga jos toliko ako bog da ...
ima da se kupi za 115eur sada. sto se tice baterije meni se pokazao kao jedan od najboljih. ne znam kako ali izgleda mi zapala neka cudna baterija - sta god da joj radim traje 5 dana(pa cak i dok je provodio 9 sati dnevno sa signalom od 1-2 crtice uz povremene pozive) ... mada cujem da su i kinezi poceli da prave baterije - e te su ocajne (2-3 dana)....
inace vibracija je beskorisna na j7/70
meniji su najprirodniji koje sam video laki za upravljanje a uz to je minimalizovan broj dugmica a ne da ih ima dvaes ko na samsungu r210!!!

byMaX je napisao(la):
ljudi, J70 je dobar i sa cenom i kvalitetom, mogucnostima... svi koji ga imaju su zadovoljni... ok je zaista!
ehh da - diplej na j70 - j*be kevu kolko je dobar, veliki itd!

Aj d i ja neku posto imam 3510, po mom misljenju mnogo je glupo davati vise od 300 demona za telefon, evo ja se iznervirao i olupao bivsi telefon o pod, toliko sam grunuo da je i baterija pukla !?! Da se vratim prici o 3510, baterija 5 dana , ne gasim ga nocu, zezam se dosta igrice..., pricam nesto tipa 45min, poruke 5-10 dnevno. Ekran fenomenala. Zvonjave takodje. Mozes da izaberes font size u porukama pa se verovatno oko toga digla frka broja redova inace je cetiri reda po difoltu. Tastatura fenomenalna, bolja jedino na 3310. E da primetio sam da Noia npravi telefon i sa tim tlefonom udje u istoriju 5110 telefon koji mnogi i dan danas koriste posle milion godina, 8210 prica za sebe telefon je i danas smekerski, a star je zilijardu godina. Verovatno tako nesto je i t68.

A da li kod 3510 postoji opcija koja ispisuje tacno preostalo vreme (trajanja baterije) za stand-by odnosno pricu?

(D)

Misko je napisao(la):
E da primetio sam da Noia npravi telefon i sa tim tlefonom udje u istoriju 5110 telefon koji mnogi i dan danas koriste posle milion godina, 8210 prica za sebe telefon je i danas smekerski, a star je zilijardu godina. Verovatno tako nesto je i t68.
E ovo je jedna od najvecih istina koju sam cuo o mobilnim telefonima! Sto kaze moj kum za 5110, taj telefon hoce da radi, pa hoce...

Filip je napisao(la):
E ovo je jedna od najvecih istina koju sam cuo o mobilnim telefonima! Sto kaze moj kum za 5110, taj telefon hoce da radi, pa hoce...

pazi, ja i dan danas mislim da nova, crvena nokia 8210 jeste najlepsi telefon koji je napravljen. Mozda da u njega ode hi res kolor ekran istih ili malkice vecih dimenzija, sa novim funkcijama, a da identicno izgleda, bio bi najveci hit

Meni baterija odbija da rikne po 8-9 dana, ali ja ga ne koristim toliko, ali ga ni ne gasim nocu..
P.S. kako se menja vel fonta u SMS ???

i gde ima da se kupi kabl?

Lemilica je napisao(la):
Meni baterija odbija da rikne po 8-9 dana, ali ja ga ne koristim toliko, ali ga ni ne gasim nocu..
P.S. kako se menja vel fonta u SMS ???

i gde ima da se kupi kabl?

Udjes na messages\message settings\text messages\font size.

Govorim o 3510.

Udjes na messages\message settings\text messages\font size.

I koliko max redova ispisuje odjednom?

Da li kod 3510 postoji opcija koja ispise preostalo vreme trajanja baterije za stand-by odnosno pricu (u satima i minutima) kao kod nekih ericssona t-serije?

(D)

Nazad
Vrh Dno