Šta je novo?

Best fit

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Hocu da bekapujem podatke i npr ako uzmem prvih 7 filmova da ih narezem na dvd to nije moguce zbog njihove velicine, a ako npr uzmem prvih 6 filmova i jos neki klip to moze da stane na dvd zbog obracanja paznje na velicinu fajlova pri cemu dolazi do bolje iskoriscenosti prostora na diskovima. E sada da li postoji neki program koji bi to radio umesto mene da ja ne moram da trazim i racunam itd vec on sam da rasporedi na koji ce dvd koji fajlovi da idu, npr da ih sortira po folderima ili tako neka fora.

Znaci konkretno sada hocu da narezem neke koncerte koje sam poskidao i prvih 7 mi zauzima 4600mb sto ne moze da stane na dvd. A ako izbacim taj 7 onda mi na tom disku ostaje skoro 600mb slobodno a morao bi da te fajlove rezem na 3 diska umesto na 2 ako se pravilno rasporede. :wave:

p.s. malo smaracko objasnjene ali hteo sam da budem 100% jasan i nadam se da sam u tome uspeo :type:

Ima jedan program, zove se SizeMe. Nije on baš tako pametan kao što ti tražiš, štaviše foldere uvek gleda kao celinu, pa mora da se ručno eksperimentiše (ako su pojedinačni fajlovi on će ih uvek dobro rasporediti, ali ako imaš npr dva foldera od po 400 MB on će na svaki CD staviti po jedan folder, neće ništa deliti i sl). Ali opet je milion puta lakše nego da pešaka računaš. Probaj pa vidi da li ti odgovara.

Nazad
Vrh Dno