Šta je novo?

Best buy za 200e?

Sen5ei

Cenjen
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poena
155
Pozdrav svima.
Planiram da kupim grafiku za oko 200e, i posto sam malo ispao iz tokova, treba mi mala pomoc oko izbora (u opticaj ulazi samo GeForce). Uglavnom (80%) komp koristim za igranje.
Prvo me interesuje koji proizvodjac je trenutno najpouzdaniji (Asus, Gainward, Gigabite, MSI...)?
Drugo, gledajuci kartice na ITSvetu, vidim gomilu 660 modela koje su tu negde po ceni, ali mi uopste nije jasna razlika izmedju njih. Jedna je sa oznakom Ti, druga je Twin Frozr, treca ^$%#, a performanse su tu i tamo iste. Iz tog razloga bih zamolio ako bi mi neko u kratkim crtama objasnio i predlozio koju karticu da uzmem a da se ne pogresim.

Hvala unapred
Pozdrav

Gigabyte 660Ti, nesto preko 200 evra. Modeli Ti se dosta razlikuju od onih "bez Ti", vise cuda jezgara, imaju dosta bolje perfomanse...nebitno uostalom, nece niko da ti radi domaci, ako si vec dosao po savet sta kupiti. Twin Frozr je oznaka MSI karti sa 2 ventilatora.
Asus je takodje dobar i pouzdan, Palit takodje nije los. Performanse jesu slicne, ali svakako nisu iste, uostalom pogledaj npr. ovde.

Definitivno 660 ti best buy do tog novca... Ja se premisljo izmedju 660ti i 7870dc2 i uzmem 7870 i uopste nisam odusevljen, za nijansu je bolja od moje stare gtx470tf2... -.-

Definitivno 660 ti best buy do tog novca... Ja se premisljo izmedju 660ti i 7870dc2 i uzmem 7870 i uopste nisam odusevljen, za nijansu je bolja od moje stare gtx470tf2... -.-

Zavisi u cemu, u proseku je dosta brza HD 7870 od GTX 470, osim ako ne igras neku igru naklonjenu nVidia kartama ili neku neoptimizovanu igru pa imas bottleneck od strane procesora i slicno...

Inace slazem se da je GTX 660 Ti mozda najbolja kupovina za te pare.

Poslednja izmena:
Vrh Dno