Šta je novo?

Periferni uređaji Best buy VR?

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

milos0888

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2013
Poena
305
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 7900
Matična ploča
Asus TUF Gaming B650 PLUS WIFI
RAM
64gb DDR5 6000Mhz
GPU
RX 9070 XT
Storage
Samsung 970 1tb, 3xhdd
Zvuk
Marantz nr1510+ Polk R200+ 2x Fosi monoblok
PSU
Corsair RM850X
Kućište
Antec C8 Curved Wood
Monitor
LG 43' 4k
Miš & tastatura
Logitech MX
Laptop
Macbook Air M3
Mobilni telefon
Iphone 15 pro
Pametni uređaji
Apple watch SE-Huawei GT4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Uzeo bih sebi poklon za novu godinu (dobro opravdanje). Poslednji vr što sam koristio je "Oculus Go 64gb" ali je bio smor zbog kratkotrajne baterije i prodao ga posle mesec dana. Od tad nisam pratio ništa.
Razmišljao sam ps5+vr2 ali bih radije sačekao ps5pro a i nemam toliko mesta. Hteo bih da bude preko kompa, da ne bih bio ograničen baterijom? Možda imaju i zasebne sa svojim hardverom a da su direktno na struju, ne znam? Voleo bih da je oko 500e, može i više ako vredi toliko više. Samo novo KP ili domaće radnje

Polovan Quest 2 (ja sam moj prodao za 200e) ili nov Quest 3 (550e).
Quest uredjaji imaju podrsku za nativne igre. Zbog slabijeg harvera graficki obicno nisu napredne, mozes pogledati kako izgleda Assasins Creed Nexus, posto je to medju lepsim igrama.
Osim toga, postoji gomila starih modovanih igara koje mozes igrati u VR - Doom, Quake, Half-Life.
A mozes i da povezes uredjaj na pc i da igras pc igre. Povezivanje moze da ide ili preko cable-a (kada ne moras da brines oko baterije) ili bezicno. Ja uglavnom igram bezicno jer osecaj slobode bas dosta znaci (za ovo je potreban dobar ruter). Ako ti je 2-3 sata igranja u cugu malo, mozes uvek povezati neku bateriju na uredjaj i staviti je u dzep.

Quest uredjaji su odlicni i za konzumiranje sadrzaja - filmovi, youtube, sve to dobro funkcionise.

Vrh Dno