Šta je novo?

best buy ultrazoom klasa

kide

Slavan
Učlanjen(a)
12.04.2004
Poena
301
imam nameru da kupujem nekog polu profi digitalca pa me interesuje koji je najbolji u klasi do 500E +/- Video sam review-e nekih masina tipa sony h1,canon pro1,s2,g6,panasonic f5,olympus e300,c8080wz ali ipak zelim da se posavetujem i sa vama pre kupovine jednog od ovih ili da sacekam da stigne panasonic f30!

hvala
POZ!

fz30 nije u klasi do 500, u toj klasi najbolji FZ5...

pa znam da nije bas u toj klasi ali ako je kvalitet u pitanju i velika razlika u performansama a ne tako velika u ceni onda moze da se vidi...

Od aparata koje si nabrojao najbolji je Olympus E300, ali on je SLR i mislim da je dosta skuplji od 500 €.

Pola navedenih nisu ultra zoom, a jedan je chak DSLR. Uporedi sam slike na imaging resource izmedju h1, fz5 i s2 ili chitaj prethodne threadove na istu temu.

Zar nije neko prosle nedelje prodavao KM A1 za oko 270€? Mislim da je to izvrsna kombinacija - mada nije out of box.

Pozdrav

Cooler prodaje A1 i mislim da josh nije prodat.

I kide, ne znam kako si pravio spisak, ali si izmeshao 5 klasa aparata :)

Jest', prodajem i jos nije prodat :D
Vise informacija ovde.

A, jesi ih stvarno nabacao... :D
Moj stav po pitanju ultra zooma je poznat, pa ne bih da se ponavljam - long live Sony :)
Sto se tice FZ30, moram da priznam da je mene veoma razocarao. Bar po reviewima, ima uuuzasno mnogo suma, i nije prosao bas najbolje. Usporili su i objektiv, tako da ga ja bas ne bih cekao. Inace ces kod nas pre ubosti 7 na lotou nego naci Panasonica...
Uvek racunaj, da pored aparata morash uzeti i punjac i memoriju i baterije, i torbu i...
Dodje tu dosta toga, pa vodi racuna. I pre svega odluci sta ti od one gomile iz prvog posta stvarno treba.

hvala u svakom slucaju,znam da sam ih nabacao kako su mi i rekli da ih pogledam pa da odlucim....bar su neki u ultrazoom klasi... :D

Nazad
Vrh Dno