@Opusten poslao sam ti na pm, za drugu firmu u kojoj sam cuo da je imaju.
@Valek, evo udahnuo sam duboko, Galaxy je bila negde i za 85 eura, ali kasnije nigde ispod 90, bar kada sam ja zvao, a sad' ko si izvini ali bi morao preko pm-a da me potsetis

, stvarno izvini, zvao sam na vise mesta, ne mogu trenutno da se setim. Jeste Leadtek prva liga i bolje se klokuje, ali recimo ja iskreno kakav dobitak bih imao da sam sa 6600GT presao na Leadtek 128mb, ili Galaxy 128mb, nikakav, a s obzirom da mi je budzet bio ogranicen prilicno, za te iste pare i mozda malo manje nasao sam 7300GT 256DDR3, znao sam da nece moci da se klokuje kao Leadtek, ali nisam znao da ce cak uspeti da udari u 1600 za svaki dan sto je obrni okreni vise nego zadovoljavajuce i 550+ za gpu. A ono sto je mene odusevilo i zbog cega je predlazem i drugim ljudima je sledece, hladnjak dvo-slotni, nekome moze zbog toga i da zasmeta, ali potpuno necujan, i profi je! Jos su kasnije poceli da stavljaju na Galaxy manji Zalman od prvobitnog, on je dobar sigurno ali ja ne volim te fazone, "prodaje se proizvod, 'ajde sad malo da fusarimo. Dalje ovaj kuler na 7300GT GLH, stavljaju fabricki i na 7950GT kartice sta vise reci.
Sto se brzine memorije tice, pa koliko znam na Benchu su radili test sa Galaxy karticom i 1.2 memorijom, ako oni lazu onda i ja lazem vas. Naravno postoji i ASUS sa DDR3 na 1000, sto je smesno i nije bas da je ovde ubacujemo u izbor.
Svako moze da kupi po ceni od 87 eura Gainward 7300GT GLH, nije dilerska cena.
Razlika je primetna, izmedju 128DDR3 i 256ddr3, od ovog izbora ce zavisiti da li neku igru mozete da odigrate koliko toliko pristojno ili ne. Ja licno smatram da bih se zakopao sa verzijom od 128mb, e sada eto predlozili smo mu svi pa nek izabere covek.
Pozdrav svima, a posebno Valeku i izvini ako sam se malo zaneo.