Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Samo gledaj da izbegnes RedCat II. Izgleda je PIN lepo platio nasim glasilima da izreklamiraju uredjaj kao nesto "odlicno, sjajno" itd. Imao sam prvi RedCat koji je bio sasvim solidan proizvod. Ovaj novi je prespor i totalno neintuitivan. Uzas...
Da li si pogledao sony-jeve USB stick playere? Mislim da su nešto malo iznad 3000... Ali ima drugar, i zvuk je do jaja. Ali ima mali ekran naravno. Ostalo je dobro.
Bilo je tri verzije, jedna kao paklica, druga kao paklica sa plastikom preko jedne strane, gde se vidi Clip, i pre neki dan sam video tu trecu, neka sarena, ovalna kutija. Na njoj vise i nema oznake SanDisk, vec samo Sansa, sa onim kvadratastim windows-like logoom. Izgleda da je sada Sansa brand za sebe.
Opet ću ja da proguram Sony u temu :d
...trebao bi da je njihov USB stick player, one manje varijante, mislim 1GB ne vise od 3500. Mada je to bilo pre nove godine... 🙁 ...sada je haos sa cenama i evrom, pa je možda više sada. Ja sam guglao dosta dok nisam našao najjeftiniji. Ako se ne varam u tehnomarketu je tada bio 3400 (i nešto...).
Evo da se javim, devojci juče bio rodjendan pa da iznesem par utisaka. Uredjaj je kao bombonica, čim se raspakuje možete ga uključiti i probati (baterija je malo napunjena). Ima 4 fabrički usnimljene pesme i zvuk je stvarno odličan ustvari i više od toga kad usporedjujem sa svojim mp3 plejerom na W950 telefonu. Ima ugradjen radio i lepo radi kao i voice rekorder koji vata sve zvuke na 10m i daje lep čist zvuk.
E sad, kad smo ga priključili na usb uredjaj se nije dao prepoznati. Onda sam ga priključio na drugi računar i ista stvar. Malo sam čačkao po opcijama i našao stavku USB Mode, stajalo je na autodetekt i Windows ga nije prepoznavao. Prebacio sam na MPC ili tako nešto i proradio je.
Još jedna zamerka mala na ubacivanje muzike, sav mp3 treba prvo kopirati u music folder, selektovati i dodati u playlist na media player (?) i tek tada se pesme pojave u listi plejera.
Postoji li neki drugačiji način za dodavanje muzike?
Moze da se dodaje iz Winamp-a. Selektujes pesmu/album send to> Sansa clip i kraj. U pocetku mi se cinilo kao mana, jer sam navikao da muziku razvrstavam po folderima, ali sada sam sredio Id3 tag-ove i skroz mi je ok.