Za te pare mozes uzeti skoro sve, naravno u naslovu pisezdejo je napisao(la)::boom:
U dilemi sam koju graficku da kupim...
Mozete li mi pomoci?
Ne bih dao vise od 350 €
Unapred hvala na savetima.
ZDejan
zdejo je napisao(la)::boom:
Mozete li mi pomoci?
Ne bih dao vise od 350 €
ZDejan
zendraqla je napisao(la):ovaj je stvarno lik. ovo ko ne prokomentarise onda svaka mu dala. brate ljudi za tu lovu kupuju ceo komp a ti samo graficku. e to je narkos za dobrom grafickom. a fora ce biti da ce je koristiti samo za igrice.
poz :|
ZverBre je napisao(la):Kupi 5 kom.Ati 9200 ili pet ili nista! :mrgreen:
ZverBre je napisao(la):Kupi 9600pro a ostatak love pozajmi meni da registrujem auto,stelujem ventile i da kupim nov akumulator
zdejo je napisao(la):boom
Mozete li mi pomoci?
Ne bih dao vise od 350 €
ZDejan
URGH! je napisao(la):Moje misljenje je da ti se vise isplati da sad za 150-180 evra uzmes nesto od sledecih
1)Radeon 9600 XT
2)Radeon 9600 Pro
3)FX 5900 Sp ili kako se vec zove
4)FX 5700 Ultra
5)FX 5700(ova je okruglo 3 puta jeftinija od tvoje cifre,i to ASUS-ova)
Zato sto ce ti svaka od gorenavedenih biti sasvim dovoljna za bilo koju igru u 1024x768 uz 4x AA i 2X Anisotropic,a onda za pola godine-godinu,je zamenis za nesto sto ce tada izaci od R420 ili nV 40 GPU-ova,i kada ces opet imati karticu koja ce moci da tera sve bez seckanja,umesto sto ces sad imati visak snage,a posle kako bude.
za koje pare 300-350e??M3 je napisao(la):Za te pare ja bi kupio Ati radeon 9800 XT!!!
Pozdrav....
Ima u Kini, eventualno u SAD :S:ToxiC je napisao(la):za koje pare 300-350e??
gde ima za te pare 9800XT
golum je napisao(la):Pa zar nije prodavao DamjanMX MSI karticu koju je dobio kao nagradu u onom ogromnom koferu (NVidia) za 300Eur, to je valjda bila vrhunska kupovina - prelistaj malo oglase od pre nedelju dve dana.
Pozdrav
Ne znam za PCBerzu, ali za ekipu sa Bench-a je 300€notax je napisao(la):Okacio je na PC Berzi. Za 350 Evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari