Šta je novo?

best buy graficka kartica?

zdejo

Čuven
Učlanjen(a)
19.02.2004
Poena
601
boom
U dilemi sam koju graficku da kupim...
Mozete li mi pomoci?
Ne bih dao vise od 350 €
Unapred hvala na savetima.

ZDejan

zdejo je napisao(la):
:boom:
Mozete li mi pomoci?
Ne bih dao vise od 350 €

ZDejan
Za te pare mozes uzeti skoro sve, naravno u naslovu pise
"Best Buy" a to je = 5900sp/se/xt kako ga ko vec zove... cc.190-200 e
ako te zanimaju rezultati u HL2 ( oni preliminarni) onda definitivno 9800pro 128DDR cc. 250 e
Sve preko toga se zove izivljavanje ili popularno receno " stigni Kokosa" :mrgreen:
:wave;

zdejo je napisao(la):
:boom:
Mozete li mi pomoci?
Ne bih dao vise od 350 €

ZDejan

Prodji malo kroz www.benchmark.co.yu imas lepih testova u video kartama pa ces lako odluciti, a takodje udari malo po ovoj sobi, citaj malo... ima zilion tredova o tome...
9800pro je za te pare best buy

ako imas 350 eura u dzepu za grafiku, onda ne moras traziti "best buy" imas 5900, ili 9800 i jos da izadjes sa devojcicom :)

Neznam sto bi uopste neko davao vise od 200e za graficku sve
preko toga je acanje para
cak i za 110-120e moze da se nadje odlicna karta koja ce svakome sve da zadovolji :!

zendraqla je napisao(la):
ovaj je stvarno lik. ovo ko ne prokomentarise onda svaka mu dala. brate ljudi za tu lovu kupuju ceo komp a ti samo graficku. e to je narkos za dobrom grafickom. a fora ce biti da ce je koristiti samo za igrice.
poz :|

Predlazem ti da u buduce ako nemas nista pametnije od ovoga da kazes, postedis sve prisutne takvom filozofijom. Imas zuti karton!

Covek ima zelju da sebi priusti dobru graficku i treba mu dati konstruktivne predloge.

Najbolje bi ti bilo da uzmes ATi Radeon 9800pro koga ima za otprilike 300e i budes veoma zadovoljan.

ZverBre je napisao(la):
Kupi 5 kom.Ati 9200 ili pet ili nista! :mrgreen:

ZverBre je napisao(la):
Kupi 9600pro a ostatak love pozajmi meni da registrujem auto,stelujem ventile i da kupim nov akumulator

Krajnje je vreme bilo da dobijes zuti karton.
Tako da ti ga ovom prilikom dajem.
Posle prve sledece opomene, moraces opet da menjas nick.

Moje misljenje je da ti se vise isplati da sad za 150-180 evra uzmes nesto od sledecih

1)Radeon 9600 XT
2)Radeon 9600 Pro
3)FX 5900 Sp ili kako se vec zove
4)FX 5700 Ultra
5)FX 5700(ova je okruglo 3 puta jeftinija od tvoje cifre,i to ASUS-ova)

Zato sto ce ti svaka od gorenavedenih biti sasvim dovoljna za bilo koju igru u 1024x768 uz 4x AA i 2X Anisotropic,a onda za pola godine-godinu,je zamenis za nesto sto ce tada izaci od R420 ili nV 40 GPU-ova,i kada ces opet imati karticu koja ce moci da tera sve bez seckanja,umesto sto ces sad imati visak snage,a posle kako bude.

definitivno

radeta 9800pro.

zdejo je napisao(la):
boom
Mozete li mi pomoci?
Ne bih dao vise od 350 €

ZDejan

Za 185 evra mozes da kupis MSI FX5900SP, koja razbija od performansi.

Glupo je da dajes 350 evra, razliku u performansama ces tesko primetiti u narednih dve godine.

URGH! je napisao(la):
Moje misljenje je da ti se vise isplati da sad za 150-180 evra uzmes nesto od sledecih

1)Radeon 9600 XT
2)Radeon 9600 Pro
3)FX 5900 Sp ili kako se vec zove
4)FX 5700 Ultra
5)FX 5700(ova je okruglo 3 puta jeftinija od tvoje cifre,i to ASUS-ova)

Zato sto ce ti svaka od gorenavedenih biti sasvim dovoljna za bilo koju igru u 1024x768 uz 4x AA i 2X Anisotropic,a onda za pola godine-godinu,je zamenis za nesto sto ce tada izaci od R420 ili nV 40 GPU-ova,i kada ces opet imati karticu koja ce moci da tera sve bez seckanja,umesto sto ces sad imati visak snage,a posle kako bude.

Kad smo kod AA+AF, ja ima MSI FX5900SP i Bartona 2500+, 512Mb DDR400 (2x256 MB). Ploca MSI nForce2 Ultra400

Elem, drzim Antialiansing na 8x i Anisotropic na 8x. Rezolucija je 1280*1024x32 bita i sve radi savrseno glatko. Cisto da ne umanjujemo performanse FX5900SP karticama... :sceptic:

Za te pare ja bi kupio Ati radeon 9800 XT!!!
To je zver od kartice zato razmisli malo,barem ces imati najacu graficku masinu danasnjice!!!
Pozdrav....

Pa zar nije prodavao DamjanMX MSI karticu koju je dobio kao nagradu u onom ogromnom koferu (NVidia) za 300Eur, to je valjda bila vrhunska kupovina - prelistaj malo oglase od pre nedelju dve dana.

Pozdrav

golum je napisao(la):
Pa zar nije prodavao DamjanMX MSI karticu koju je dobio kao nagradu u onom ogromnom koferu (NVidia) za 300Eur, to je valjda bila vrhunska kupovina - prelistaj malo oglase od pre nedelju dve dana.

Pozdrav

Okacio je na PC Berzi. Za 350 Evra.

Nazad
Vrh Dno