Šta je novo?

Best AMD CPU ?

Igoritza

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.10.2007
Poena
229
ako moze info, koja je najbolja CPU varijanta od AMD, kod nas , i preko, u ovom trenutku ?

za PC to jes, znachi, koji bi bio najbolji processor od AMD-a da se pazari, kod nas, i da li preko ima neceg shto kod nas nema ? govorimo o allaround upotrebi, znaci bez opterona i slichno. i molio bih kad napishete, da mi kazte odgovarajucu MB koju bi vi stavili ispod tog procesora.

i mala side temica, na ovom threadu - kolko ce josh da se ceka za 7XX chipset, shta novo donosi sa sobom, i ocekuje li se neshto revolucionarno sobzirom da su ATI i AMD jedno te isto sad ? negde nacuh da ce praviti univerzalni chip sa CPU i GPU, al mi ne ide uglavu shta ce da ladi takvu spravu.

Poslednja izmena:
nije greska

ljudi , sto se tice navodne greske o AMD-ovom CPU 5200+ koji kao nema 2 Mb kesa, ja imam taj CPU i on je 5200+ i ima 2x1 Mb cache, tako da to postoji i ima ga u BG

ljudi , sto se tice navodne greske o AMD-ovom CPU 5200+ koji kao nema 2 Mb kesa, ja imam taj CPU i on je 5200+ i ima 2x1 Mb cache, tako da to postoji i ima ga u BG

Mi nismo pricali o 90nm verziji 5200+ modela(tvoj slucaj) vec o novom 65nm RevG2 modelu(2.7Ghz,2x512KB L2,65nm,65W)

Jel su svi 65nm modeli sa potrosnjom 65w G2 steping? Konkretno me interesuje model x2 4000+.
P.S. Kako sa sigurnoscu da utvrdim ,kad odem u prodavnicu🙂,da li je proc G2?

nisu svi, imas i sa G1 stepingom..
posto heatspreader se vidi kroz plastiku na kutiji, kad ga uzmes u radnji pogledas oznaku na njemu a ako procesljas malo po forumu naci ces koja oznaka je tacno za G2, ja ne znam napamet..

edit: ja nisam siguran da 4000+ uopste ima sa G2 stepingom, pogledaj ovaj post:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1255714&postcount=53

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno