Šta je novo?

Besplatno 1 MB????

Neki novi klinci, neki novi klinci...... :)

Sto ranije nisu mislili, valjda znaju da "nicija ne gori do zore". Da su ranije poceli sa beneficijama, sami korisnici bi ih "drzali u zivotu".
Nisam zloban, ali u vreme kada su neki dobijali poprecne linkove, i zakup 041 da otpocnu biznis, neko nije mogao da pomislja na digitalnu centralu, da ne spominjem ISDN.

BTW poprecni link ja igracka za firme, a ne za korisnike foruma.
Pozdrav!

Ali chik, ostvari tu liniju i to bez pupinovog kalema.

Pa optika, dinamit za postu,... i za postansku stedionicu, .. i za dostavu pisama i racuna, i za salterske sluzbenike. Njima ni al kaida ne moze nista, koliko ih je :d

Kad budemo usli u Evropu, PTT ce da se otcepi i da ode u pretprosli vek. :D

Vladd je napisao(la):
Pa optika, dinamit za postu,... i za postansku stedionicu, .. i za dostavu pisama i racuna, i za salterske sluzbenike. Njima ni al kaida ne moze nista, koliko ih je :d

Kad budemo usli u Evropu, PTT ce da se otcepi i da ode u pretprosli vek. :D

Posta nije isto sto i Telekom.

krece adsl !

bar pretpostavljam, sada ce kampanja za adsl za pravna lica....

Pa ko nam je kriv sto smo stoka... Na ovom forumu sigurno ima barem deset advokata... Ima dosta ne vladinih orgaizacija, koje mogu pruziti i dodatne pravne usluge, i lepo se skupi 50, 100 ljudi koji ce kolektivno da tuze Telekom, a razloga ima sigurno barem 100.
Pa zasto se recimo ne koristi VOIP ka inostranstvu, da bi se ucinila cena domacim korisnicima, i smanjio odliv deviza iz zemlje, ili se VOIP ipak koristi a nama se naplacuju monstruozne cene....
A o netu da ne govorim... Telekom je prekrsio masu zakona, i treba da se tuzi, a posto normalno kod nas nece od toga biti, ili i ako bude, nece se postovati, ali tu je evropski sud, pa cemo da vidimo...
Ali od cutanja nema nista....

Lakse malo, mislim sa ocenama NAS, mada i ostalo..
Nije moje da popujem (ima moderatora), ali ovo je forum o kompjuterima i pratecim temama. Mislim da postoji yu.forum.politika, pa UDRI. ;)

Prolazi monopol, ali procice jos dosta vremena dok se to ne sredi.

Koja je ovo fora za 1mbps? Ako uspes da dobijes vod, onad te Verat tuzi, jer si ga dobio preko veze :d

I kako da sad ja vidim da je neko vec postavio istu temu???? Alal vera majstore za naslov, alal vera, i u kini jedu pse.

Vrh Dno