Šta je novo?

Besplatni PDF Gaming Magazini

Dobar je časopis, samo sam ga preleteo, sutra ću na poslu da ga odštampam pa se bacam na čitanje :)

Ja kazem da je play odlican,rewiew-i su bas po mom ukusu,opsirni i detaljni,tako i treba jer nema ogranicenja kao kod papirnih izdanja.Svaka cast.Samo napred.

Hm... mislim da ce neko iz papirnih izdanja da nas lincuje...

Osecam da ce Kuzma da vas ocrni u sledecem broju SK-a :d :d .

Ma Kuzma može samo da ga ...a, ili da se naguzi, mogu da se kladim da će se naći likova koji bi mu nešto rado turili :)

Zasto mislis da ce da vas lincuju?Ja recimo kupujem sk vec 10 godina i nastavicu da ga kupujem,iako ne znam ni zasto to radim,sve to nadjem na netu.Sto se tice konkretno gamer-skih papirnih izdanja ne vredi trositi reci osim da su textovi na nivou 12-to godisnjaka,tako da urednici i autori mogu samo da placu(ili da se uozbilje).poz i samo napred.

@psaras: to je bila sala ;)

Upravo lansiran jos jedan ezine:

PCGZine Issue 1

- An in-depth preview of The Burning Crusade with new video and screens
- Reviews of Medieval II, Warhammer Mark of Chaos, Splinter Cell Double Agent and much more
- Plus: How good is Direct X 10? Championship Manager 2007 (& 2008!)

http://www.gamerzines.com/

Poslednja izmena:
Hm bilo bi bolje da ova tema bude posvecena domacim e magazinima, a ne stranim ili se sprema srpski prevod istog? Posto su i Play i PCIgre.com e magazine domaci proizvodi. :)

Svaka cast momci samo nastavite...

Ne znam u cemu je fazon ali ne mogu da skinem PLAY ovaj veliki. U svakom slucaju lijepo je znati da kod nas ima nesto i free.

Probaj da odeš na sajt pa odatle, umesto sa onog linka.

Ljudi, svaka cast, pohvale za magazin i s moje strane!
Samo tako nastavite!

Casopis je super. Recenzije su ok, i lep detalj je sto kod svake igre stoji minimalna i pozeljna konf. , za koju je radjen review...

Hvala, trudimo se! Bilo kakav predlog sa vaše strane je dobrodošao.

Ljudi hvala vam za ova dva casopisa, extra su :banana: :banana: , nadjite nacina da se reklamirate da ljudi saznaju za Vas, da svi pocnu da vas citaju postacete najmocniji :D

Koristimo marketing koliko god mozemo i koliko nam to uslovi dozvoljavaju, ali racunamo na Vas- sadasnje citaoce PCIgre.com e magazinea koji ce reci svojim poznanicima o istom do sada je PC Igre.com e magazine sa sajta, a moguce ga je i preuzeti sa jos nekih lokacija (hubovi...) preuzet oko 3 400 puta sto je veliki uspeh buduci da je tek drugi broj.

PLAY!

Kratko: Mnooogoo, mnooogoo lepo!!!
Jako, jako lep pre svega časopis, sasvim korektan... jako sam prijatno iznenađen. Ne menjajte nisšta u dizajnu! Ama ništa.
Mana: bilo bi lepo kada bi bilo mogućnosti da se ubaci po koja velika slika makar za one udarne naslove. Ne znam da li je to izvodljivo u *.pdf-u ali ako možete da ubacite, keo e-rush zine što ima tu opciju (Thumbnail u textu sa linkom ka slici...)

Ne znam šta da vam napišem više, skinuću sve brojeve, mnogo mi se sviđa časopis!
Svaka čast i alal vera. Ja ovo retko kažem ali je za respect.
Sve u svemu, jedan jako pozitivan utisak i ocena 95 od 100.
Pozdrav za celu ekipu i samo tako nastavite!

Skida se! I potpuna podrska od mene, treba biti ovakvih stvari mnogo vise!
Pozdrav

bilo bi kul kada biste umesto "preporucene" konfiguracije prepisane iz read me fajla naveli realnu preporucenu konfiguraciju, koja je naravno mnogo brza u realnosti od one koju izdavac navodi. sve ostalo je ok.

bilo bi kul kada biste umesto "preporucene" konfiguracije prepisane iz read me fajla naveli realnu preporucenu konfiguraciju, koja je naravno mnogo brza u realnosti od one koju izdavac navodi. sve ostalo je ok.
Bash to!
Sto puta sam se iznervirao kad bih u nekom chasopisu prochitao da neka igra komotno radi na PII, a posle se uverio da to nije ni izbliza tachno :wall:
Dakle, ista preporuka: navodite zahtevnost koja je proizashla iz vashe procene, a ne preporuke izdavacha igre..

p.s. upravo sam skinuo oba izdanja PC igri, pa nakon chitanja, ostavicu komentare :)

Sve cestitke i pohvale !Svaka cast samo napred!

Mozda nebi bilo lose kad bi se casopisi zipovali tako da oni na dial-up mogu brze da ih skinu.

Super,inae zipovan je i zauzima 13 mb shto je opet za ljude sa dial-upom ubitacno...Stvarno je sve lepo napisano...Samo napred

kad ce 3. broj?
kad izadje, postavite ovde link za skidanje istog.
hvala.

Broj tri ce uskoro, radi se na njemu skupljanje materijala/prelom...
Naravno bice link i kratak opis sadrzaja.

Nazad
Vrh Dno