Šta je novo?

Besplatni PDF Gaming Magazini

PLAY #6

play06.jpg

- Uvodnik
- Sadržaj
- Techware
- Flash
- 13th page
– Preview: Formula Ona
– Preview: Medal of Honor Airborne
– Preview: Rainbow Six: Vegas
– Preview: Rogue Warrior
– Preview: Syphon Filter Dark Mirror
– Preview: Zelda – Twilight princess
– Review: Warhammer 40K: Dark Crusade
– Review: Dark Messiah of Might and Magic
– Review: Splinter Cell Double Agent
– Review: Mortal Kombat Armageddon
– Review: NFS: Carbon
– Review: Neverwinter Nights 2
– Review: Sam & Max Episode One
– Software: Firefox 2.0
– Software: Mac
– Software: Zyb
– Speed: Suzuki SXBox 360
– Hardware: Logitech QuickCam Sphere
– Hardware: nVidia GeForce 8800
– Hardware: ZBoard Merc
– Hardware: ZBoard Gaming Keyboard

MANJA VERZIJA
VEĆA VERZIJA

Zanimljivo

Razumem da je besplatna elektronska novina, pa mozda zbog toga ne treba da ocekujem previse, ali ja nisam video ni jednu negativnu kritiku neke igre, nege kao u onoj novini od 35 dinara, ne znam ni kako se zvase, sve je super sve je lepo, a ni opisi nisu bas preterano strucni. Cak ni za graficke kartice, nekako nedostaje tu i malo znanja i malo realnosti u opisima. Jednostavno nije casopis za nekog ko je blize upoznat i sa igrama i sa hardware-om, ali za neku siru populaciju super, jos je dzabe kod naseg naroda to je ogroman PLUS. Vizuelno lepo izgleda i lepo je uradjeno.
Znam da u Lebane(Lebanu prim prev.) postoji izreka "Kad je dzabe i sirke je slatko", pa jedino ako se povodimo tom izrekom mogu da se zanemare ove primedbe koje sam naveo. :)

Ah, da umalo da zaboravim nesto sto meni stvarno bode oci:
Na kom jeziku vam je ono "Uvodnik" kakvog porekla je ta rec, koliko znam u srpskom jeziku, ako mi ne verujete otvorite bilo kakvo knjizevno delo pa procitajte, pise UVOD!!! Stvarno ne znam kako ste dosli do tog uvodnika???

Poslednja izmena:
Razumem da je besplatna elektronska novina, pa mozda zbog toga ne treba da ocekujem previse, ali ja nisam video ni jednu negativnu kritiku neke igre, nege kao u onoj novini od 35 dinara, ne znam ni kako se zvase, sve je super sve je lepo, a ni opisi nisu bas preterano strucni. Cak ni za graficke kartice, nekako nedostaje tu i malo znanja i malo realnosti u opisima. Jednostavno nije casopis za nekog ko je blize upoznat i sa igrama i sa hardware-om, ali za neku siru populaciju super, jos je dzabe kod naseg naroda to je ogroman PLUS. Vizuelno lepo izgleda i lepo je uradjeno.
Znam da u Lebane(Lebanu prim prev.) postoji izreka "Kad je dzabe i sirke je slatko", pa jedino ako se povodimo tom izrekom mogu da se zanemare ove primedbe koje sam naveo. :)
Ne znam na šta tačno misliš, ali primetićeš da Play ne opisuje baš svaku igru koja se pojavi, prema tome nema treš igara, a ono što izađe a nije baš visokog kvaliteta dobija odgovarajuću ocenu (Dark Messiah 69, NFS Carbon 75, što je po meni sasvim realno).

Dobro, u redu nisam video review za Carbon i Dark Messiah, ali molim te mi kazi za ovaj "uvodnik", sta to znaci, i odakle vam ideja za to.

Poslednja izmena:
Pa isto kao i "Poglavlje". Kakva je to reč, po čijoj glavi?

Nisam ni znao do malopre za te casopise. Pc igre su ok, ali Play je odlican-po mom ukusu! Neka samo nastave tako !

Poslednja izmena:
meni se vise svidja PC igre jer je Play prepun igara za konzole, a to me ne interesuje...
kada ce nove PC igre? prosao je 15. odavno...

PCIgre.com e-magazine broj 3 ce uskoro, bicete obavesteni.

Svaka cast za oba casopisa, stvarno su odlicni, samo tako nastavite!!!
Sa uzbudjenjem ocekujem PLAY 07, da citam pred bozic...
Mali off topic:D : Da li mozda postoji neki casopis koji se malo vise bavi hardverom i korisnim programima, a malo manje igricama?

Poslednja izmena:
Ne, jer to zahteva mnogo više cimanja nego opisivanje igara.

Pridruzujem se pohvalama i mislim da ste odradili dzinovski posao.Ipak treba uloziti dosta vremena i volje da se ovako nesto napravi.Sve najbolje i sto se tice marketinga mislim da ce svako od nas pomoci i nadam se da ce casopisi ziveti jos dugo...Svaka cast

play je zadnji broj #6 na prosloj strani

Odlicna stvar
Cestitam i da istrajete sto duze

u cemu je razlika izmedju velikog i malog?

Mali je za one sa losijom vezom (manja velicina fajla).

@jorgovan sta je sa novim izdanjem pcigre e-zinea?

Novi broj pcigre.com e-magazine je u fazi izrade bicete obavesteni o izlasku istog. Jedan covek radi izradu, a trenutno je i ispitni rok pa je malo sporije.

Čestitke za novi broj i samo da pitam kako vam se desilo da opis logitech dinovo tastature završavate cenom i mašinom potrebnom za 8800gtx/s?!?

Nazad
Vrh Dno