Šta je novo?

Besplatni antispywer

gmlale

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
Mobilni telefon
063626864
Pristup internetu
  1. Optički internet
Molim da mi preporucite neki besplatni antispywere koji moze da se koristi i i firmi a da dobro radi posao

microsoft antispyware

Jos jedan glas za MS AntiSpyware

Pa uzmi AdAware, i on ima svoju besplatnu verziju.

ZoNi je napisao(la):
ali, trazio je antispy koji je free i dobro radi... M$AS zadovoljava samo prvi uslov ;)
a zasto?
jel to samo da bi udarao kontru ili imas neki argument?
po cemu je antispyware koji ti koristis najbolji na svetu a msov ne valja?
Adaware ima besplatnu veziju koja se zove personal
znaci ne za po firmi

Free za firme

Problem je sa firmama jer nemozete za sve platiti licencu, ako platis za os i jos neke specijalizovane programe pa server licencu ne ostane para i za antispywer.
Znam za MS Antispywere ali je tanak o odnosu na adaware.
Takodje sta je free za firmu od drugih security programa neka pise.

pitanje ko je tanji - ms ili adaware ;)
ms mi je par puta i pomogao sa syebanim kompovima a adaware nikad

Poslednja izmena:
Zasto niko ne spominje Spybot Search & Destroy, zar nije besplatan za firme?

Meni M$ AS nije nashao ni jedan jedini spyware za mesec dana korishcenja. AdAware, Spybot S&D i Spyware Doctor jesu. :) (poslednji nije free...)

OK ti si citao....
a ja sam koristio i nemam zamerke.

borab je napisao(la):
Evo linka, čisto da ne bude "čiji tata ima veći".

http://www.adwarereport.com/mt/archives/000091.html

Koristim trenutno Lavu, (pazi da je legalno).

pazi, ovi tvoji kazu da je ms, koliko god los bio, bolji i od lave(tj adawarea) a i od spybota.
a i mislim da su se ovde veeeeeelike raprave vodile o tim testovima antispywarea. samo ne znam sta je na kraju zakljuceno.

delacroix je napisao(la):
Meni M$ AS nije nashao ni jedan jedini spyware za mesec dana korishcenja. AdAware, Spybot S&D i Spyware Doctor jesu. :) (poslednji nije free...)

meni je mislim spy sweeper jednom nasao gomilu opasnih objekata za koje se posle ispostavilo da su msn i benchmark kukiji. a spybot 1.3 mi je iznova , makar ga pokrenuo 3x zaredom, pronalazio iste stvari.
adaware takodje pronalazi samo kukije. ***. to sto on nadje 150 "opasnih" fajlova posle svih ostalih ama bas nista ne znaci. moraju po necemu biti bolji od ostalih u testovima i opravdati ulaganje od 20tak $ u bas taj program.

Poslednja izmena:
Ja koristim kombinaciju sva tri (Ad-Aware od MAGME + MS Anti Spyware + Spybot
S&D) pakoji šta očisti !
Samo me nešto zeza ovaj Spybot-ov "Teatimer" čas je aktivan, a čas nije (izgleda da
nije u dobrim odnosima sa "LAVINIM" productom) bar sam tako negde pročitao!
Inače ova kombinacija mi završava posao!

kad stavis KAV da skida extended baze, navodno cisti i spyware/adware. Kod mene to solidno radi, ali pitanje je da li vi imate KAV

probaj SpyWareBlaster, jedan spyware blocker: http://www.javacoolsoftware.com/index.html
radi tako shto se ugradjuje u registry..

pored toga, koristim Ad-Aware ( Pro varijantu, ali i Free radi posao), Spybot-ov Search&Destroy i u poslednje vreme isprobavam taj M$ AntiSpyware - od vishka glava ne boli;)

naravno, nishta nije aktivno konstantno, samo kad treba uradim scan i to je to
mozzda zato nemam problema?,)

pozdrav

Marvin je napisao(la):
kad stavis KAV da skida extended baze, navodno cisti i spyware/adware. Kod mene to solidno radi, ali pitanje je da li vi imate KAV
U pravu si, skida i baze za Spyware i slicno, ali ruku na srce, nesto nisam prezadovoljan.Brise po neki, ali one naizgled "bezazlenije" ipak moram da prepustim AdAware-u.I to ne mislim samo na one Negilible Objects.

Vrh Dno