Šta je novo?

Besplatne stvari

V.I.D

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
609
Da li neko zna za neki sajt poput besplatne-stvari .co.yu na kojem se mogu naci bespatni proizvodi, poput postera, podloga za misa, casopisa itd?

Ja sam dobio AMD-ovu nalepnicu za Durka (za kuciste) direk`no iz Bristola, UK, iako sam u navodu adrese napisao svoju adresu, 11000 Belgrade, Croatia (nije bilo Jugoslavije medju drzavama kojima se posta salje).Cak su mi se dva puta e-mailom izvinjavali sto ce mi nalepnica kasniti 10-ak dana iz ne znam kojih razloga.Nakon 25-30 dana posiljka stize, iako je bila prethodno u bratskoj nam repblici na proputovanju.Eto, toliko o poslovnosti...;)

stize

Meni, konkretno je stigao jedan muzicki casopis, mom ortaku su poslali porseov katalog, dva postera, podlogu za misa......itd
zato predlazite sajtove!!:D

I meni su stigli neki muzicki casopisi jedan od njih je Audio Advisor, koji pise o muzickoj operemi, a drugi je bio Ikea-in katalog.

Stiglo je jos par nekih sitnica tipa nalepnice prospekti itd.
Znaci stize ponesto samo treba traziti, traziti, traziti.........

ja sam dobio dve dojajne APC majce. :D

pa dajte....

Pa dajte onda te sajtove!!!:wave;

www.performanceproducts.com

P.S. stvarno ljudi recite gde ste narucili to sto vam je stiglo
(APC majce...??)

evo ovde mozete naruciti besplatne postere o IT zastiti online....
kao i EMP casopis o heavy metalu (samo je na shvapskom :( )
Useful link

P.S. ovo je meni stiglo vec tako da bacite se na popunjavanje formlulara!

Pozdrav!

:wave;

Hmmm,kad smo vec kod toga,jeste li culi za foru da ameri svake godine dodeljuju 100 U.S. drzavljanstava?Tu se kao javi tusta&tma ljudi,a oni izvuku 100 srecnih dobitnika.Ne znam detalje,ali znam za tipa koji je to dobio.

barbie-girl je napisao(la):
Hmmm,kad smo vec kod toga,jeste li culi za foru da ameri svake godine dodeljuju 100 U.S. drzavljanstava?Tu se kao javi tusta&tma ljudi,a oni izvuku 100 srecnih dobitnika.Ne znam detalje,ali znam za tipa koji je to dobio.
Pa i ja sam naše dobio za đz bez nagradne igre :D :D :D
Samo znaš koju sreću mora da imaš za tako nešto...

Ne znam detalje,ali znam za tipa koji je to dobio.
Čudno je to kako oni dodeljuju samo 100 nagrada, a maltene svako u Srbiji "zna nekog" ko je to dobio. Izgleda da niko drugi ne želi američko državljanstvo, pa se samo Srbi prijavljuju ili mi imamo najviše sreće u izvlačenju:p

ajde

Ajde se vratimo na osnovnu temu: Da li neko zna neki sajt koji nudi besplatne stvari?:mad:

E a koji je taj sajt za ta drzavljanstva ???
Shto da neprobamo mozda nekog od nas usere :)...
A inache idite na http://www.thissiteprobablydoesnotexsist.com ...
Tamo znate dele besplatne kuce na havajima i bahamima...Inache dvorishta mozete videti kada na desktopu kliknete desni klik (u millenniumu) i odete na properties pa za background izaberete "PARADISE"...:):):)

Enjoy the view...

radar je napisao(la):
Čudno je to kako oni dodeljuju samo 100 nagrada, a maltene svako u Srbiji "zna nekog" ko je to dobio. Izgleda da niko drugi ne želi američko državljanstvo, pa se samo Srbi prijavljuju ili mi imamo najviše sreće u izvlačenju:p

Pa,to mi je nekako i logicno.Ne verujem da je nekom svabi ili francuzu preterano stalo do U.S. drzavljanstva?Uglavnom se na to lozimo mi iz "zemalja u razvoju".A za tog tipa sam cula od kolega sa posla.

V.I.D nemoj da se duris.I ovo je u tom domenu,zar ne?A sto se tice 'besplatnih stvari' na koje si ti mislio-ja nisam dobila nista.Tj.izvukli su me kao dobitnika neke digitalne kamere,ali to se ne vazi posto prilikom popunjavanja formulara nisam obratila paznju da je to za U.S. residents only
:D

Pa,to mi je nekako i logicno.Ne verujem da je nekom svabi ili francuzu preterano stalo do U.S. drzavljanstva?Uglavnom se na to lozimo mi iz "zemalja u razvoju".A za tog tipa sam cula od kolega sa posla.
Pa nije Srbija jedina "zemlja u razvoju". Koliko ima Rumuna, Poljaka, bivših SSSR... gledajući samo istočnu Evropu, a gde je ostatak sveta. Sa druge strane pouzdano znam da i u razvijenijim zemljama kao što su Grčka ili Finska takođe vlada veliko interesovanje za iseljenje u SAD. Hoću samo da kažem da po zakonu verovatnoće nije moguće da je toliko ljudi iz Srbije osvojilo tu nagradnu igru koliko sam čuo po raznim forumima i diskusijama. Naravno, ne želim da dovedem u sumnju tvoju informaciju, samo konstatujem.;)

radar je napisao(la):
Pa nije Srbija jedina "zemlja u razvoju". Koliko ima Rumuna, Poljaka, bivših SSSR... gledajući samo istočnu Evropu, a gde je ostatak sveta. Sa druge strane pouzdano znam da i u razvijenijim zemljama kao što su Grčka ili Finska takođe vlada veliko interesovanje za iseljenje u SAD. Hoću samo da kažem da po zakonu verovatnoće nije moguće da je toliko ljudi iz Srbije osvojilo tu nagradnu igru koliko sam čuo po raznim forumima i diskusijama. Naravno, ne želim da dovedem u sumnju tvoju informaciju, samo konstatujem.;)

Nisam ni rekla da je jedina.Samo kazem da je u takvim zemljama interesovanje daleko vece.A apropo onog tipa-pokusacu sutra nesto konkretnije da saznam;)
:wave;

ameri daju na toj lutriji nekoliko hiljada zelenih karti godisnje,to je kvota za sve zemlje bivse jugoslavije,e sad i ako te izvuku ne znaci da ces dobiti 100% ,jer sledi informativni razgovor u ambasadi i ako te peocene kao ******cinu mozes da ga plj*gas,mada nisam cuo da su nekog naknadno odbili ali postoji i takva opcija.

Nazad
Vrh Dno