Pa i ja sam naše dobio za đz bez nagradne igrebarbie-girl je napisao(la):Hmmm,kad smo vec kod toga,jeste li culi za foru da ameri svake godine dodeljuju 100 U.S. drzavljanstava?Tu se kao javi tusta&tma ljudi,a oni izvuku 100 srecnih dobitnika.Ne znam detalje,ali znam za tipa koji je to dobio.
Čudno je to kako oni dodeljuju samo 100 nagrada, a maltene svako u Srbiji "zna nekog" ko je to dobio. Izgleda da niko drugi ne želi američko državljanstvo, pa se samo Srbi prijavljuju ili mi imamo najviše sreće u izvlačenjubarbie-girl je napisao(la):Ne znam detalje,ali znam za tipa koji je to dobio.
radar je napisao(la):Čudno je to kako oni dodeljuju samo 100 nagrada, a maltene svako u Srbiji "zna nekog" ko je to dobio. Izgleda da niko drugi ne želi američko državljanstvo, pa se samo Srbi prijavljuju ili mi imamo najviše sreće u izvlačenju![]()
Pa nije Srbija jedina "zemlja u razvoju". Koliko ima Rumuna, Poljaka, bivših SSSR... gledajući samo istočnu Evropu, a gde je ostatak sveta. Sa druge strane pouzdano znam da i u razvijenijim zemljama kao što su Grčka ili Finska takođe vlada veliko interesovanje za iseljenje u SAD. Hoću samo da kažem da po zakonu verovatnoće nije moguće da je toliko ljudi iz Srbije osvojilo tu nagradnu igru koliko sam čuo po raznim forumima i diskusijama. Naravno, ne želim da dovedem u sumnju tvoju informaciju, samo konstatujem.barbie-girl je napisao(la):Pa,to mi je nekako i logicno.Ne verujem da je nekom svabi ili francuzu preterano stalo do U.S. drzavljanstva?Uglavnom se na to lozimo mi iz "zemalja u razvoju".A za tog tipa sam cula od kolega sa posla.
radar je napisao(la):Pa nije Srbija jedina "zemlja u razvoju". Koliko ima Rumuna, Poljaka, bivših SSSR... gledajući samo istočnu Evropu, a gde je ostatak sveta. Sa druge strane pouzdano znam da i u razvijenijim zemljama kao što su Grčka ili Finska takođe vlada veliko interesovanje za iseljenje u SAD. Hoću samo da kažem da po zakonu verovatnoće nije moguće da je toliko ljudi iz Srbije osvojilo tu nagradnu igru koliko sam čuo po raznim forumima i diskusijama. Naravno, ne želim da dovedem u sumnju tvoju informaciju, samo konstatujem.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari