Šta je novo?

Besplatne on-line igre

kjgkreek

Čuven
Učlanjen(a)
20.04.2003
Poena
619
Dakle ko zna neke besplatne on line multiplayer igre, ali komplikovanije od saha i bilijara ....

kjgkreek je napisao(la):
Dakle ko zna neke besplatne on line multiplayer igre, ali komplikovanije od saha i bilijara ....

"Wolwenstain - Enemy Territory" - besplatan softver, besplatni serveri.

knights online, mmorpg ne znam sad tachno kako ide link, ali je odlichan mmorpg, igra dosta nashih ljudi

Imas i americas army, koji je malo smor meni :)

A sto se tice enemy territory-ja, hmm 250mb, nije strasno, ce da se skinemo. Ima li ljudi i na kojim se serverima igra, koliko je aktuelno?

poz

Nemacki serveri su puni za ET. Igra je izuzetna, igram je vec 6 meseci. Ako volis pucacine, ww2, q3 engine itd jako je aktuelno :)

American army
Igra u koju je ulozeno mnogo vise nego u bilo koju online multiplayer igru
Smor je na pocetku dok malo ne naucis.Vec godinu dana igram svako vece,a pre toga sam igrao CS od prve bete,a od kad sam se navukao na AA nisam ga ni upalio...Znaci potrebno je da malo udjes u fazon i ako si poklonik fps-a eto ti spasenja.I napomena : ),igram je sa 56k i rulam : )

Poslednja izmena:
Sto se tice AA, sve je to lepo, ali kao sto kazes, treba uci u fazon, malo je smor kada svaku rundu cekas ispod jelke :d da naidje protivnik i kad vidis da nesto mrdne na horizontu: PUCAJ :D Mnogo mi tesko bre da razaznajem protivnike, sve je sivo-braon :) Na kojim serverima igraju nasi, na onom drenikovom nikog nema?

Sto se tice ET, sta da kazem, ja sam poklonik quake serijala, tako da mi je to verovatno po meri :) Jel slicno samom rtcw multiplayeru? Sta treba sve da se skine, i koje su adrese tih servera?

p.s. nesto sam hteo pametno i duhovito da prokomentarisem, ali zaboravih :d Seticu se vec, valjda :)

Pa igramo samo na stranim serverima,pojavili su se evropski tako da je sad ping do jajca.Nego neznam da li si igrao verziju 2.1 sa SF jedinicama.Tu moras da prodjesh SF trening da bi igrao kao special force,ali su mape za SF jebacke.Znaci sve su brze,imas i drugacije puske,pa su ljudi poceli da vicu kako sad sf mape podsecaju u mnogome na cs...Prava stvar : )

Bad MF je napisao(la):
Imas i americas army, koji je malo smor meni :)

A sto se tice enemy territory-ja, hmm 250mb, nije strasno, ce da se skinemo. Ima li ljudi i na kojim se serverima igra, koliko je aktuelno?

poz

Enemy Territory je strašno zarazna igra. Kad počeneš da je igraš imaš problem da se zaustaviš, odmoriš, jedeš ko čovek... :D Pravljena je na bazi Wolfenstain-a od iste ekipe s namerom da bude expansion pack, pa su onda iz nekog razloga samo napravili multiplayer i dali ga free za raju. Izuzetno je aktuelna, uvek ima s kim da se igra, a mnogi dobri serveri su često prepuni pa te ne može ni zapasti da tamo igraš uvek. Ko god nije igrao neka proba, neće se prevariti, izuzetna zabava a free - uz upozoprenje da je, kao što rekoh, izuzetno zarazna, ko se navikne moraće da se skida sa nje ko sa droge. :d

Broj ljudi koji je igra je ogroman, servera ima svugde - istok, zapad, ... svugde. Čak i hrvati imaju čini mi se jedan njihov server. (Ukucaj samo na Googl-u" "enemy territory" pa ćeš videti koliko ima pogodaka za njega). Kada se pokrene igra ona ti sama otvara listu servera, pa biraš. Ili, najbolje koristi program "All Seeing Eye" (koji nije samo za ET...). Po jednom serveru može biti do 64-ro ljudi, ali to je ludnica, bolje je kada je nešto manji broj. Na pro serverima se obično igra 6 vs 6 ili 7 vs 7. (tj 12 ili 14 ljudi ukupno, jer tada do izražaja dolazi taktika i umeće svakog pojedinca a ne samo besomučno bombardovanje i panzerovanje.... mada je i to zanimljivo) Ima 6 standardnih mapa i veliki broj naknadno pravljenih (ali dobrih). Imaju i PRO serveri sa klanovima, gde ti ne vredi ni da probaš ako ne umeš malo bolje da igraš, ima te skidaju ko glinenog goluba. Ja to igram već više od godinu dana i mogu reći da sam postao prilično dobar u tome.

Sama igra nije velika ali ima veliki broj mapa koje će ti program sam skidati sa servera na koji se ukašiš (osim ako u opcijama ne odštikliraš da to ne čini - ali onda ne možeš da igraš tu mapu :d ) Tako da vremenom direktorijum ET (Enemy Territory) može da naraste preko gigabajta, pa i gigabajt i po. :D

Duduše bolje ti je da odeš na sajtove sa kojih se mape mogu skidati standardnim download managerom pa ih prebaciš u direktorijum ET (nekada skidanje preko same igre zna biti očajno sporo, čak i ako ti imaš dobru vezu).

Donekle je slična rtcw multiplayeru, ali je po meni znatno bolja. Ima šest klasa vojnika koje možeš da biraš na svakoj strani i svaka klasa ima svoje prednosti i mane, ali ako naučiš da igraš možeš biti dobar u bilo kojoj, na svoj način.

A "American Army" je za one koji vole ultra realističnu igru. Jedan metak i gotov si. Nema Medic da te popravi, može samo da ti zaustavi krvarenje da ne crkneš na bojnom polju, ali si gotov što se igre tiče. Što neko reče čučiš pod jelkom i čekaš da neprijatelj naiđe, a ako ga dobro ne prepoznaš možeš utamaniti i nekog svog saborca :d Isto tako ako te skinu na početku igre onda čekaš i do desetak minuta na sledeću rundu...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno