Ja sam sve igre sa te i slicnih listi vec probao i mogu ga vam reci da je vecina igara cisto smetje. Ako zelite klasicno MMO iskustvo (WoW, WAR, LoTRO) ja vam preporucujem Runes of Magic. Perfect World je lestvicu nize, ima za nijansu bolju grafiku ali pada na sadrzaju i overall atmosferi. Razni Silkroadi, Rappelzi, Hero Online-i, LastChaosi nisu loshe igre ali su znacajno nekvalitetnije od RoM-a i PF-a. Silkroad zaobidjite (nikakav community, vecina igra s botovima...). Requiem: Bloodymare je interesantan jer je u pitanju horror MMO i tu je negde izmedju ove dve grupe igara.
Shto se tice room based (F/T)PS-ova tu postoji veliki problem sa hackerima kao i sa cinjenicom da vam treba cash da budete competitivni (Air Rivals, Gunz, S4League, Exteel, Soldier Front, War Rock, Combat Arms). Inace, vec pomenuti Space Cowboys vishe ne postoji i sada se ta igra zove Air Rivals. Nijednu od igara sa spiska vam ne preporucujem (cuvajte zdravlje i igrajte BF/CS u LANu

). Posebno zaobidjite Exteel. Na odrzavanju te igre NCsoft je zaposlio simpanze.
Ako vam nije bitno da je igra FPS BF/CS like shooter, dopada vam se sistem soba, ne zelite da placate igru onda postoji samo jedno resenje: Savage 2. Topla preporuka.
Shto se tice Cabal-a, ja ne razumem shta ljudi vide u toj igri. To je za anime zaludjenike.
Takodje zaobidjite: Atlantica Online, Dekaron, FlyFF...
Edit:
Zaboravi da pomenem RF Online (morbius to the rescue

).
@morbius: Ako mislish da je Silkroad dobar, probaj RoM Open Betu.