A ima li neka mapa Beograda za Nokiu 6630 (dakle, bez GPS-a)?
Skinete Smart2Go, zatim MapLoader sa istog sajta, i iz njega mape za Bugarsku.
E sad, nisam siguran zašto oni misle da je Beograd u Bugarskoj :d, ali u mi, svakom slučaju, mapa na prvi pogled izgleda prilično kompletna...
Ne znam, meni na E50 (koja zvanično nije ni podržana) sve lepo radi. A išao sam tačno po njihovom uputstvu... Znači instaliram Smart2Go, upalim ga i ugasim, izvadim karticu iz telefona, ubacim je u čitač na PCju, pokrenem MapLoader i downloadujem mape, vratim karticu u telefonSkinuo sam mapu po njihovom uputstvu na karticu, ali je ne vidim preko programa? U cemu je fora, jel imas ideju? Imam E61 i nokia GPS.
Mape inace savrseno rade preko EDGE konekcije, potrosih tri mega za par minuta, dakle, moguce je skidati mapu on line za dzabe, ali nije mi jasno bas to sa mapom? Kako da je ucitam sa kartice?
Da li se MapLoader istripovao, ne znam, ali ja sam u paketu za Bugarsku dobio i Srbiju, doduše osim Beograda, jedino sam još Suboticu našao da ima ucrtana imena ulica. Čak štaviše, tu su i delovi Mađarske; recimo Segedin je detaljan (dok Budimpešte nema). Još jednom ponavljam da program sigurno nije sam svukao mape sa neta, pošto je prva stvar koju sam uradio po instaliranju zabrana pristupa netu, a i kao potvrda toga pri svakom pokretanju kaže network usage disabled (da ne pričam o tome da bih na prepaidu definitivno primetio nekoliko MB protokaHm.. istripovao si se ti tu nesto debelo.
Probao sam to sto si rekao, i jesi u pravu, kliknem na globus i vidim bugarsku, neke gradove sa malo detalja do nivoa ulica, ali samo centar, a znam da tu nisam bio preko EDGE-a, tako da su to te mape koje mi je ucitao, ali Beograda nema u mojoj mapi!
A i zaista je nelogicno da stave Beogradu okviru mape za Bugarsku!!!
Ne znam, meni na E50 (koja zvanično nije ni podržana) sve lepo radi. A išao sam tačno po njihovom uputstvu... Znači instaliram Smart2Go, upalim ga i ugasim, izvadim karticu iz telefona, ubacim je u čitač na PCju, pokrenem MapLoader i downloadujem mape, vratim karticu u telefon
Smart2Go-u je zabranjen izlaz na net, tako da je definitivno učitao mapu sa kartice.
Izgleda da oni konstantno dopunjuju MapLoader, jer mape koje sam ja onda dobio očigledno nisu bile kompletne (recimo nije bilo Niša). Evo sada sam obrisao postojeće mape, i pokušao da ih ponovo skinem. Za Srbiju i Crnu Goru i dalje piše da su 0 MB, ali, za razliku od yooyo-a, kada sam pustio download, progress bar je uredno počeo da odbrojava i završio za nekih 4-5 minuta.
Da, mape se stalno dopunjuju...
Falcon je napisao(la):Juce sam instalirao i za SCG pise da je mapa "teska" 6.5MB.
Mislim da to i voice navigaciju dobiješ kad platiš onaj navigation upgrade.5. Pretraživač (Search) ne radi lepo (ili ja ne znam da ga koristim). Npr. ne možete se locirati na određeni grad unešenjem naziva grada i države, što smatram da je prilično glupo.
@jddipqd
Search bi trebao da radi i u ovoj osnovnoj varijanti, bar sudeći po priloženom helpu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari