Šta je novo?

Besplatan Word to PDF konverter

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Imam desetine .pdf listova koje hocu da skupim i odstampam zajedno,nije problem,ide preko PDF Tools,medjutim imam i neke word dokumente koje bih konvertovao u .pdf i pridruzio ostalim i odstampao sa njima.Probao sam nekoliko programa medjutim kada krene stampanjesve te konvertovane word dokumente stampa kao prazne strane jer programi navodno nisu registrovani ili mi odstampa stranu na kojoj pise registrujte software.

Da li postoji neki dobar i besplatan program za konverziju word u .pdf bez ovakvih problema?

mozda openoffice to moze. naravno zavisi od dokumenta koliko ce se promeniti formatiranje i sve.
ako to ne odgovara, vredelo bi probati ghostscript, on je takodje open source.

ili primopdf
ili ako imas office 2007 Microsoft Save as PDF or XPS

PrimoPDF (free verzija) je odličan program. Prijavi se kao štampač, i možeš iz bilo kog programa da ''štampaš'' u pdf dokument.

Možeš da probaš i CutePDF. Isto se prijavi kao printer i štampaš iz word-a u pdf format.

Hvala narode,PrimoPDF radi posao,vec ga imam instaliranog ali nisam znao da ima i ovu opciju

PDFCreator, doPDF, TinyPDF (svi free)

Bilo bi korisno da napišeš koji ti to programi štampaju bele strane. Spomenuo si Primo, ali nisi rekao šta si još probao.

Imam vec gotove .pdf fajlove i word fajlove koje treba da konvertujem u .pdf i zajedno sa prethodnim odstampam.Koristim PDF Tools da sjedinim fajlove u jedan i probao sam PrimoPDF za konverziju word to .pdf sjedinim i te fajlove sa prethodnim i kad pustim stampanje jedinstvenog .pdf fajla on na svim mestima gde je bio word stampa samo slike sa te strane bez reci a ostatak .pdf fajla stampa normalno

Probao i PDF955 i opet ista prica....

Kad probam da je tekst u nekoj drugoj boji stampa normalno a ostali u crnoj,odgovara mi i takva sloucija u svakom slucaju,hvala na pomoci

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno