Šta je novo?

Besplatan tekst procesor?

minketa

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2002
Poena
619
Uputite me na neku besplatnu varijantu Word-a... i ostalih stvari iz Office-a, ako ima. Cuo sam za onaj StarOffice, valda se tako zove, ali nisam nista koristio. U svakom slucaju bolje je da podjem od vasih iskustava...

Mislim da ti je dobar OpenOffice1.0.1-prost i lak za koriscenje. Ako se nevaram-99% sam siguran da je besplatan. Ako gresim neka me neko ispravi-moja drugarica to koristi u firmi gde radi. Zauzima oko50Mb.

Sta kaze licno iskustvo?
Kakav je u poredjenju sa Word-om?
Je l' ima jos neki software na ovu temu?

Imas i srpsku verziju Open Office, sto je jos jedan plus....i mislim da nemas bolji program koji je besplatan, a koji bi najblize zamenio Word...ispraviteme ako gresim...

minketa je napisao(la):
Sta kaze licno iskustvo?
Kakav je u poredjenju sa Word-om?
Je l' ima jos neki software na ovu temu?

Pa sad, nije bolji od Worda, ali će završiti najveći deo posla. Veoma upotrebljiv alat.

definitivno nije bolji od worda, ali je firmama veoma koristan obzirom na cenu. za kucnu upotrebu ja i dalje koristim office.

Ukoliko hoces besplatno, koristi OpenOffice kao sto ljudi preporucuju. Nema boljeg besplatnog programa za rad sa tekstom. Skini samo najnoviju verziju i uzivaj.

Vidim da ljudi kazu da ni RagTime Solo nije los. Free je za private upotrebu, a moze da se skine direktno sa sajta proizvodjaca - cirka 50MB.

http://www.ragtime-online.com

Nazad
Vrh Dno