Šta je novo?

Besplatan kvalitettan program za rootovanje Android telefona

Pa sa CM7 dobijas sigurno na brzini :)

Ok, hvala.. :) Procitao sam sve i stvarno ne vidim neku korist za mene licno :) Jedino za veci prostor za aplikacije, u ovo ostalo se ne uklapam..

@ djilkosh

To da mi neko uradi dok spavam, i da mi garantuje da ce mi telefon biti pouzdan s tim :D Ovako sam, tesko..

Ok, hvala.. :) Procitao sam sve i stvarno ne vidim neku korist za mene licno :) Jedino za veci prostor za aplikacije, u ovo ostalo se ne uklapam..

@ djilkosh

To da mi neko uradi dok spavam, i da mi garantuje da ce mi telefon biti pouzdan s tim :D Ovako sam, tesko..

E pa ništa onda , telefon u futrolu i ništa ne pipaj :D

Reci mi gde zivis, ostavi ga u postanskom sanducetu i preko noci cu da ti to odradim, ujutru kad se probudis i kad otvoris sanduce "procitas postu" :)

*** neki ljudi se umore od borbe sa tehnologijom, zelim da me sluzi a ne da ja sluzim njoj.. ali razumem i to razmisljanje.

@ djilkosh

Haha :)

stvarno je lenja guzica.:mad::whip::butt::smack::hump::rtfm::lupko:

Ja sam rootovao WF pre nego što sam ga prodao, stavio drugi kernel i overclockovao ga na 729MHz, neuporedivo brže je radio. Da ne pričam o Link2sd i broju aplikacija koji sam instalirao... Nisam stigao da stavim CM7, ali dobijaš 2.3.7 sa svim prednostima koje on nosi.

Sad stvarno, što ne probaš, uvek preko RUU možeš da ga vratiš u fabričko stanje, a veruj mi da nećeš hteti kad vidiš razliku... A rootovanje se radi za 5 minuta preko http://revolutionary.io/

Borise,odradi root i videces koristi... Ja odradio na mom HTC Explorer i vredi samo zbog AdFree,ako zbog niceg vise... i ako sam ja znao posto mi prvi put bese znaces i ti...
Btw,rootovanjem ce tebi sluziti fon,a ovako ti se njemu povinujes jer ti lupa ogranicenja...

*** neki ljudi se umore od borbe sa tehnologijom, zelim da me sluzi a ne da ja sluzim njoj.. ali razumem i to razmisljanje.

Ti posto imas strah od rootovanja ti onda sluzis tehnologiji jer se plasis da uradis sve sto ona pruza.

Onaj ko odradi root njemu telefon sluzi jer korsiti sve njegove mogucnosti.

Ja stvarno ne vidim kako moze da bude obrnuto.
Plus sto root nije nuklearna fizika vec 10 min procitas kako se radi i 1 min da odradis.Dete od 10 godina to moze da odradi.

Ali šta ako recimo reklamiram da mi mikrofon ne radi a rootovan mi je telefon, šta će se desiti ako u servisu vide?
Pa nece videti. Root nije permanent vec temp... tako da mozes da vratis fabricko stanje kad god pozelis.

A sta ako ti ne vratis i oni vide , e to je vec neka druga prica i ne vidim zasto bi se ikome tako nesto desilo.

Poslednja izmena:
izvinjenje što upadam ovako u temu,i ja bih hteo da rootujem tel(I5500 samsnug)ali ako mi neko pomoći malo,gde da nađem tutorijal neki i jel to komplikovano da uradim?

izvinjenje što upadam ovako u temu,i ja bih hteo da rootujem tel(I5500 samsnug)ali ako mi neko pomoći malo,gde da nađem tutorijal neki i jel to komplikovano da uradim?

Idi na madteam.co i tamo ces naci sve za tvoj telefon (root, custom rom...)

Kako najlakse da rutuje TELENOR TOUCH PLUS bez ubacivanja custom roma?

Kod HTC-a je upravo tako i ako se uradi preko zvanicnog http://htcdev.com/ sajta oni dobijaju info da si uradio root, e sad, ja tek ulazim u tematiku pa me zanima isto kako da se uradi " root i unroot odn flash na htc evo 3d telefonu " ?
Može li neko malo da pojasni ovo, HTC zvanično "odobrava" root; tj. daje opciju da rutuješ mob preko njihovog sajta? Od nedavno imam HTC One V, pa mi je ovo zanimljiva novost...

Ima li neko predlog koji program koristiti za rootovanje Huawei telefona? Konkretno Ascend G300

Da ne otvaram novu temu kada ste se već raspisali ovde :)

Može li neko malo da pojasni ovo, HTC zvanično "odobrava" root; tj. daje opciju da rutuješ mob preko njihovog sajta? Od nedavno imam HTC One V, pa mi je ovo zanimljiva novost...

Nemoj da radis preko HTC nista, tako gubis garanciju, odes na XDA forum, procitaj kako se rootuje odn. da li je vec provaljeno

Ima li neko predlog koji program koristiti za rootovanje Huawei telefona? Konkretno Ascend G300

Da ne otvaram novu temu kada ste se već raspisali ovde :)

nadji na xda za tvoj telefon, potrebno je prvo da uradis s-off da bi mogao da rutujes i ubacis zeljenu verziju androida, ima vise nacina.

Hoću da rutujem moj SE Walkman Live T19i koji je apdejtovan na ISC, trenutna android verzija mu je 4.0.4, a broj verzije 4.1.B.0.431.
E sad, ja sam na na ovom sajtu http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1695514 pronašao kako se to radi za moj model, ali ono što me buni je da za moj model nema ftfs da se skine već za Xperiya Ray ST18i i Arc LT15i, da li ja mogu da koristim taj softver za downgrade mog T19i?

Nazad
Vrh Dno