Šta je novo?

Besplatan hosting

vanjad

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2006
Poena
319
Pozdrav. Drugaru sam napravio sajt, i sad, jer je sajt svega 2 MB velicine, hocu da ga postavim na neki free hosting, domen sam vec uzeo. E sad, problem sa free hostovima je da kad ode 1 link vise u "dubinu" nego sto je ono sto se nalazi u osnovnom meniju, izbaci neku glupu stranicu sa reklamom. Dakle, u glavnom meniju imam 5 stavki, o nama, kontakt, pera, djoka..., i kad udjem u recimo pera link, odvede me na tu stranicu gde i treba, recimo pera.html. E sad, tu imam male thumbnailove, koji bi trebali da dalje vode na vecu sliku. E kad kliknem na thumbnail, onda se umesto vece slike pojavi ta glupa strana sa reklamom. Sve je dobro uploadovano, probano na barem 2 hosting sajta, isto se ponasa. Da li neko ima ideju, da ne probavam 100 puta.

Hvala

dosta freehostinga podrazumeva reklame na sajtu medjutim postoje i oni koji su ads-free ... jedan od njih je freehostia.com .... probaj, nije losh s obzirom da koshta 0 dinara

Možda njegov provajder daje neki prostor za lični sajt? U tom slučaju, nema reklama ;)

Nasao sam problem. Linux serverima nije svejedno da li su imena fajlova malim ili velikim slovima napisana, tako da sam posle prepravke imena fajlova namestio sajt da funkcionise kako treba. Mozda nekom bude korisno. ;)

Vrh Dno