Šta je novo?

Besplatan domen ?

trx

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2004
Poena
619
zna li neko gde moze da se registruje neki besplatan domen?

znaci, ne treba mi preusmeravanje (.co.sr, .tk ...), ne treba mi hostovanje, ne treba mi DNS (mozda eventualno sekundarni) - treba mi samo registracija domena.

hvala.

pa da, ali nemam firmu :)

treba mi za mene licno.

:eye:

www.cjb.net je redirekcija, i za DZ je, ako ti to resava problem ok, a ako ne objasni malo bolje sta ti treba ?

E pa to sa firmom je veoma lako zaobici...valjda ti neko od prijatelja drzi str,prodavnicu,butik,perionicu....registrujes na njih...nikakav problem nije ...ja to uradio pre par dana za sebe licno,sto ce se uskoro videti u vidu sajta...dok registruju domen co.yu proci ce mesec dana ali sta da se radi...Jedini problem je sto treba da uplatis hosting da bi dobio dzabe domen...sto se stranih .com .net .org is licno domena tice mislim u stvari znam da imas hosting providere koji ga daju dzabe...ako ti treba iskopacu tti negde kako se zove ta firma...pozdrav cheers

ne treba mi hostig niti redirekcija. imam masinu koja je online 24/7, ima staticku IP adresu i moze da hostuje, da drzi DNS, da prima i salje mail...

samo mi treba neki domen...

www.web1000.com

I sve je besplatno i bez preusmeravanja i bez banera i bilo kakvih dzidza-bidza

Pozdrav

cheers hvala na trudu, ljudi...

mislim da sam nasao ono sto mi odgovara - da NIJE HOSTOVANJE, vec samo registracija domena i to besplatna:

http://www.eu.org/

:boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom:

Vrh Dno