Medjutim, stvar je u tome sto je beryl jos uvek nedovrsen projekat, i ima svoje bubice, ponekad pukne i sl.
Znam da Beryl nije ništa više do lepa šminka, ali ono što me je prvenstveno zanimalo (a što nisam naveo kada sam postavljao pitanje i ovom prilikom se izvinjavam zbog toga) je kakav je u svakodnevnom radu (da li svi ti efekti iritiraju i mogu li se nesmetano obavljati uobičajeni poslovi: mail, surf, copy, ...) i koliko je stabilan, da li često puca, da li pri određenom setup-u radi bez pucanja, itd.
Koliko mi se čini na ova moja skrivena pitanja je dobrim delom i odgovoreno, ali ako neko ima da doda još nešto neka slobodno izvoli. Planiram da dotični isprobam na Slackware 11.0 sa GeForce Ti 4200 grafičkom pa ako neko ima još neki savet...
May the Schwartz be with you!!! :wave:
Šta si mislio ovim? :trust:
Neka ti je sa srecom ... Odgledaj SpaceBalls pa ce ti sve biti jasno :type:
Beryl je jako mlad projekat sto ce reci da se dodaju novine i ubijaju bagovi na 'dnevnoj bazi'.
Ako neko bas ima zarku zelju da prati razvoj i odusevljava se novostima najbolji nacin je koriscenje SVC-a i instalacija iz sorsa.
Dakle ljubo drz se slobodno slacka, to je najbolji distro za ovakav tip akcija.
Gledao sam SpaceBalls, ali nisam bio siguran da li se tvoja replika odnosi na to što hoću uopšte da pokrenem beryl na Ti 4200 ili na to što hoću da probam da ga instaliram na Slaku, ili možda zbog obe stvari!!??? Sada bih rekao da si mislio na Slak![]()
Ma jok, nema veze ni sa jednim ni sa drugim. Cisto onako sam napisao jer je dobra stvarcica pa da te dobro sluzi. :wave:
Ugh lapsus.
Naravno ne SVC nego CVS ili SVNEto sta se desava posle 4 sata rada sa qmailom....
CVS i SVN su sistemi koji se koriste za rad na programerskim projektima sa distribuiranom 'radnom snagom'. SVN (subversion) je nesto noviji i u zadnje vreme se cesce koristi od starog CVS-a. Postoji zaista puno linkova koji govore i o jednom i o drugom, kako se postavljaju SVN/CVS repozitorijumi, kako se dovlace svezi fajlovi itd., nemam nijedan 'meni drag' link na ovu temu.
Beryl inace koristi SVN pa se fokusiraj na njega (ako te trenutno zanima beryl).
poz.
Uh kakvo iskustvo!
Kad prodje sve kako treba super je ali ako ne prodje onda je to pakao i kod mene se zavrsava reinstalacijom sistema. Prvi put sam probao na SuSe10.1 i tu nije hteo da mi se pokrene beryl-manager, a sad sam na 10.2 i dok ga ne imidzujem ne instaliravam beryl opet jer sam ga jednom vec ubio.
kad smo vec kod sminke da li je neko probao kiba-dock?
p.s.koji nacin za pokretanje beryl-a preporucujete?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari