Šta je novo?

beosity adsl

• Začetnik teme Začetnik teme suba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

suba

Slavan
Učlanjen(a)
10.03.2005
Poena
320
E ovako poshto izgleda definitivno raskidam ugovor sa eunetom zanima me dali neko od vas ima neka iskustva sa beosity adsl-om ?inache planiram da uzmem paker 768/192kbp/s...Pre svega me interesuje kakav je download(a i igranje cs-a)...Pa ako neki ima iskustva sa ovim provajderom neka kaze...thx

samo cu reci omfg :/

znachi strashno...chisti *****izam...

ajde onda koji provajder preporuchujere a da nije eunet?

Poslednja izmena:
suba je napisao(la):
samo cu reci omfg :/

znachi strashno...chisti *****izam...

ajde onda koji provajder preporuchujere a da nije eunet?

...evo mog iskustva na brzinu - imao sam Sezam prvo, 768, radilo je super - onda sam se preselio - uzeo sam BeoCity, neznam ni sam zasto - definitivno NEPREPORUCUJEM (beocity to jest) - suck big time - u proseku imam 100 i kusur (u kbit-ima), i problem je definitivno do njih i izlazu prema web-u - njihov brojac na njihovom site-u mi pokazuje 430 ili tako nesto, sto je recimo max za 512 koji sam uzeo kod njih (to zaboravih) - ali onda prema web-u je ocaj, i krajnje nestabilna veza, download ide gore dole non-stop - podrska takodje, mislim da su dziberska firma sve u svemu - sve u svemu - Sezam ili nesto od vecih - Beotel sam takodje hteo da probam pa su me iznervirali, da idem u detalje, nevolim ih, Sezma su cool i vec godinama sam preko njih - znaci drzi se vecih firmi, meni vise nece pasti na pamet da probam ove manje - samo toliko

preporuka za Beotel, tehnicka sluzba im je odlicna i cena im je ok, 256/64 je 1790din, 512/128 2890din i 768/192 je 3790din za dinamicke IP-ove

Poslednja izmena:
Ja ti preporucujem Neobee. Vec 2 nedelje koristim njihov ADSL i stvarno sam prezadovoljan. Koliko sam upoznat imaju najjeftiniji ADSL paket 256/64, modem i setup su besplatni!

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno